04 / 05 / 2024

Michael Fischer kim

Michael Fischer kim

Türkiye'nin dünyadaki birçok gayrimenkul pazarından daha parlak olduğunu belirten Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer; "Türk gayrimenkullerine yabancı ilgisi yoğun." dedi..

Michael Fischer: Türkiye'de ofis ve lüks konutta çok fırsat var!

Nisan 2013 tarihinden bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Türkiye'deki faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini düzenlediği toplantıda açıkladı.

Michael Fischer: Boğaz'da bir evim olsun isterim!

Türkiye'nin dünyadaki birçok gayrimenkul pazarından daha parlak olduğunu belirten Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer; "Türk gayrimenkullerine yabancı ilgisi yoğun." dedi..

Michael Fischer: Türk gayrimenkullerine yabancı ilgisi yoğun!

Türkiye'nin dünyadaki birçok gayrimenkul pazarından daha parlak olduğunu belirten Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, Türk gayrimenkullerine yabancı ilgisi yoğun.İstanbul'a hayran kaldım ve Boğaz'da bir evim olsun isterim" dedi.

Lüks konutta en parlak fırsatı Türkiye sunuyor!

Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, “Dünyadaki bir çok gayrimenkul pazarı Türkiye kadar parlak değil. Lüks ve ticari gayrimenkulde büyük fırsatlar var” açıklamasını yaptı

Michael Fischer 17 Nisan'da Türkiye'ye geliyor!

Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker'in Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer 17 Nisan 2015 Cuma günü Türkiye'ye geliyor.

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Stanley Fischer: ABD'de konut balonu olduğunu düşünmüyorum!

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer ABD’de konut balonu olduğunu düşünmediğini söyledi. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, ülkesinde bir gayrimenkul balonu olmadığını söyledi.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Michael Fischer kim Haberi

Michael Fischer kim

Türkiye'nin dünyadaki birçok gayrimenkul pazarından daha parlak olduğunu belirten Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, Türk gayrimenkullerine yabancı ilgisi yoğun.  Ben de İstanbul'a hayran kaldım ve Boğaz'da bir evim olsun isterim" dedi. 


41 ülkede 3 bin danışmanla hizmet verdiklerini hatırlatan Fischer, her yıl düzenledikleri bayiler toplantısında bu yıl Türkiye'nin öne çıkacağını söyledi. Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Taş da ABD'de 1 milyon dolar üstü satışlarda yüzde 80 paya sahip olduklarını aktararak, Türkiye'de de 500 bin lira üzeri satışlarda lider olmak istediklerini...