06 / 05 / 2024

Michael Jackson kim

Michael Jackson kim

Los Angeles merkezli Colony Capital isimli yatırım şirketinin sözcüsü Owen Blicksilver, Jackson’ın 1988-2005 yılları arasında ikamet ettiği Kaliforniya’nın Santa Barbara bölgesindeki evi en az 70 milyon dolara satmayı düşündüklerini açıkladı.

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Michael Jackson, Çinli bir inşaat işçisinde yeniden hayat buldu!

Çinli bir inşaat işçisinin çok beğenilen 'ay yürüyüşü' dansı sosyal medyada binlerce kez izlendi. Bazı kullanıcılar yorumlarında, inşaat işçisinin 'ay yürüyüşü'nü Popun Kralı'ndan daha iyi yaptığını söyledi...

Michael Jackson'ın Nevada’daki evi 9,5 milyon dolara satılıyor!

Michael Jackson’ın son günlerini geçirdiği Las Vegas, Nevada’daki malikanesi 9,5 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon TL)’ye alıcısını bekliyor.

Michael Jackson’ın 214 hektarlık çiftliği satışa çıkarıldı!

Michael Jackson’ın 17 yıl yaşadığı bin 214 hektarlık çiftliği Neverland, 100 milyon dolara satışa çıkarıldı. Jackson'ın çiftliği borçlarından dolayı Colony Capital LLC tarafından alınarak, 100 milyon dolar’a satışa sunuldu.

Michael Jackson'ın çiftliği Neverland 100 milyon dolara satışa çıktı!

Pop'un kralı Michael Jackson'ın dillere destan çiftliği Neverland satılıyor. Wall Street Journal'ın haberine göre çiftlik, Sotheby's ve Hilton&Hyland ortaklığında 100 milyon dolar fiyatla satışa sunuldu.

Michael Jackson’ın çiftliği ‘Neverland’ satışa çıktı!

ABD’de 50 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Michael Jackson’ın 1988-2005 yıllarında yaşadığı eğlence temalı çiftliği ‘Neverland’ satışa çıkarıldı.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Michael Douglas 11 milyon dolara malikane aldı!

Ünlü aktör Michael Douglas ve oyuncu eşi Zeta-Jones, ABD'nin Bedford kenti yakınlarında 11 milyon dolara malikâne satın aldı. Çift, Clinton ailesine de komşu oldu...

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Michael Jackson kim Haberi

Michael Jackson kim

Yaklaşık 5 yıl önce hayatını kaybeden ‘Pop’un kralı’ lakaplı efsanevi şarkıcı Michael Jackson’ın Neverland çiftlik evi, satılığa çıkıyor.


Los Angeles merkezli Colony Capital isimli yatırım şirketinin sözcüsü Owen Blicksilver, Jackson’ın 1988-2005 yılları arasında ikamet ettiği Kaliforniya’nın Santa Barbara bölgesindeki evi en az 70 milyon dolara satmayı düşündüklerini açıkladı. Evin neden satılmak istendiği bilinmiyor. Ancak Jackson’ın gayrimenkul işlerini yürüten John McClain ve John Branca, Neverland’ın satışa çıkmasından dolayı üzgün olduklarını söyledi. İkili, şehre uzakta olan evin Jackson’a dair izler taşıdığına dikkat çekerek, yeni sahibinin buna saygı göstermesini arzu ediyor. Neverland, ismini masal kahramanı Peter Pan ve arkadaşlarının kaldığı evden...