06 / 05 / 2024

Michael Jackson nevada ev

Michael Jackson nevada ev

Michael Jackson’ın son günlerini geçirdiği Las Vegas, Nevada’daki malikanesi 9,5 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon TL)’ye alıcısını bekliyor.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Nevada Ticaret Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Nevada Ticaret Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ilke İsmail Hakkı Özdemir tarafından kuruldu.

Peugeot'dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

Peugeot CEO'su Linda Jackson, "Yeni E-3008 fastback SUV’un pazara sunulması, Peugeot'nun dizayn, sürüş rahatlığı ve verimlilik bakımından yeni standartlar belirleyen, tümüyle elektrikli, göz alıcı bir markaya doğru dönüşümünde önemli bir adım" şeklinde konuştu.

Fed yetkilisinden dijital para mesajı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Barr, Fed'in kendi dijital para birimini çıkarılmasıyla ilgili olarak "şu an için oldukça uzak" olduklarını ve bu konuda ABD Kongresi'nin yetkilendirmesine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Gram altın tırmanışa başladı, yatırımcılar şaşkın! Gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? 23 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, Jackson Hole Ekonomik Sempozyumu öncesinde yaşanan dört haftalık düşüşün ardından toparlanma eğilimine girdi. Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 23 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Gram altında dananın kuyruğu o tarihte kopuyor! Hemen buraya bakın!

Türkiye'deki altın yatırımcıları, iç ve küresel piyasalara odaklanarak altın yatırımlarını değerlendirmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki değişiklikler, Federal Reserve (Fed) ve Jackson Hole toplantısından gelecek açıklamaların etkisiyle şekillenecek...

Migros'tan lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim! Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı!

Migros lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim yaptığını duyurdu. Kampanya kapsamında Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı. İşte detaylar...

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

Michael Evans, Türkiye’nin konumuyla kendilerine stratejik avantaj sağladığını, hem Avrupa hem de Orta Doğu’ya yakınlığının önemli olduğunu kaydetti.

2008 krizi kahininden ABD’ye korkutan haber! Resesyona mı giriyor?

ABD’nin tarihinde dönüm noktalarından olan 2008 krizini tahmin edenlerden, tanınmış yatırımcı Michael Burry, enflasyon döngüsünün devam edeceğini savunarak, 2023 yılının ikinci yarısı için uyarıda bulundu.

Migros’ta Michael Kors kadın kol saati 2099 TL,  Skechers erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros yılbaşı kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Michael Kors MK4594 kadın kol saati 2099,90 TL, Skechers 51896-BBK erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte Migros yılbaşı hediyeleri

Mondial Nevada 250'ye zam uğramadı! İşte Mondial Nevada 250 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mondial Nevada 250'ye bu ay zam uğramadı! Peki Mondial Nevada 250 fiyatları ne kadar? İşte Mondial Nevada 250 fiyat listesi 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mondial Nevada 250 fiyatları ne kadar? Mondial Nevada 250 30 Ekim 2022 fiyat listesi!

Euro 4 normlarına uygun çift egzoz yapısıyla dikkat çeken Mondial Nevada 250 fiyatları ne kadar? Mondial Nevada 250 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Michael Jackson nevada ev Haberi

Michael Jackson nevada ev

Popun kralı Michael Jackson’ın Las Vegas’ta bulunan görkemli malikanesi satışa çıktı. Dünyaca ünlü müzisyen, 2007 yılından öldüğü 2009 yılına kadar çocuklarıyla birlikte basından kaçmak için burayı kiralamıştı.


‘Thriller Villa’ adıyla da bilinen malikane, yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulu, 2300 metrekarelik yaşam alanıyla göz kamaştıran bir büyüklüğe sahip. Jackson’ın ölümünün ardından ev sahibi, son kiracısının dekore ettiği haliyle duran malikaneyi bir çeşit müze/türbe olmasını istediği için özellikle hiç bozmamış.


7 yatak odası, 12 banyosu bulunan malikane bir kale biçiminde inşa edilmiş. Evin bodrum katında gizlenmiş bir sanat galerisi ve Ortaçağ dönemi mimarisine göre tasarlanmış bir kilise bile mevcut.


Bu malikane, aslında 50’lerde tiyatro sahibi Horst Schmidt tarafından Meksika’da inşa edilmiş ve orijinalliği hiç bozulmadan, tuğla tuğla Nevada’ya taşınmış.


Malikaneye ulaşım için gizli...