02 / 05 / 2024

Michael Shvo kimdir

Michael Shvo kimdir

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Serdar Bilgili, Michael Shvo'ya açtığı davayı geri çekti!

Serdar Bilgili, ortağı Michael Shvo’ya ‘Şirketin parasını kullanıyor’ iddiasıyla açtığı davayı geri çekti. Shvo’nun avukatı, ‘Para koparmak ve Big Red binasına ortak olamadığı için böyle davranıyor’ imasında bulundu.

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun ortaklığı bozuldu!

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

ABD'li emlak kralı Michael Shvo illuminatinin radarında!

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Seren Ceylan- Michael Shvo çifti New York'taki evinin kapılarını açtı!

İstanbul’da dublaj yaparak geçinen bir genç kızken ABD’nin ünlü milyarderlerinden Michael Shvo ile evlenince hayatı peri masalına dönen Seren Ceylan anne oldu. Shvo çifti, ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı.

Michael Shvo kimdir Haberi

Michael Shvo kimdir


Gayrimenkul yatırımlarıyla ABD Başkanı Donald Trump'ın rakibi olarak gösterilen emrak kralı Michael Shvo'nun zenginliği, lluminati tarikatı,.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; illuminati tarikatı Hollywood starları ve işadamları arasında yaygın olan İlluminati çılgınlığına İsrail asıllı Shvo'yu da dahil etmete çalıştı. Bunun için de ünlü emlak kralının Türk eşi Seren Shvo'yı hedef aldı.

Seren Hanım, önceki gün sosyal medyada kendisine gelen mesajla şaşkınlığıa uğradı. "İlluminati dünyasına hoşgeldiniz" diye başlayan mesajı önceki gün takipçileriyle paylaştı. Para, ün, güç ve güvenlik vadeden tarikat, Seren Shvo'ya aylık 500 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 736 bin lira) kazanacağını belirtti.

Ancak Michael Shvo'nun 10 yıllık eşi Seren Hanım, oyuna gelmedi. Shvo, paylaştığı mesajla düzenbazların işini bozup eşiyle kendisine yakıştırılan İlluminati tarikatına üye olduğu iddiasını...