02 / 05 / 2024

Midilli Adası satış fiyatı

Midilli Adası satış fiyatı

Yunanistan'da 20'den fazla ada, lüks daireden daha ucuza satışa çıkarıldı. Midilli adası sadece 800 bin euroya alıcısını bekliyor...

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Yunan Adalarına ilgi neden azaldı?

Ramazan Bayramı tatilinde Yunan adalarını tercih edenlerin sayısı Kurban Bayramı'nda yarı yarıya azaldı. Kurban Bayramı tatilinde, Ayvalık-Midilli Adası feribot seferlerine ilginin önceki bayramlara göre neredeyse yarı yarıya azaldığı bildirildi.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Edremit Körfezinde deprem!

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Asos ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem yerin 14.9 kilometre altında gerçekleşti. 00.59’da gerçekleşen deprem kısa süreli hissedildi.

Küçük Midilli adası 800 bin Euro'ya satışa çıkarıldı!

Yunanistan'da 20 den fazla ada satışa çıkartıldı. "Akdenizin en güzel adalarından biri" kabul edilen 6.5 hektarlık Küçük Midilli ve St Athanasios adaları Avrupa başkentlerindeki bir çok lüks daireden daha ucuza satışa çıkartıldı.

Midilli Adası 800 bin euroya satılıyor!

Yunanistan'da 20'den fazla ada, lüks daireden daha ucuza satışa çıkarıldı. Midilli adası sadece 800 bin euroya alıcısını bekliyor...

Midilli Adası depremle deforme oluyor!

DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi depremle ilgili rapor hazırladı. Raporda, 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından, deprem fırtınası şeklinde büyüklükleri 4,9'a kadar ulaşan 50'den fazla artçı sarsıntı kaydedildiği hatırlatıldı.

Ege Denizi'nde meydana gelen depremlerle ilgili rapor hazırlandı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi, 6 Aralık'ta Midilli Adası'nın güneyinde meydana gelen depremlerle ilgili rapor hazırladı. Raporda 50'den fazla artçı sarsıntı kaydedildiği hatırlatıldı.

Yeşil enerji için meslek lisesi kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ’nin ortağı olduğu ALPER Projesi ’nin dördüncü toplantısı Yunanistan’ın Midilli Adası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda projede yer alan öğretmenlere yenilenebilir enerji hakkında eğitim verildi.

Rahmi Koç Midilli Adası'nda villa aldı!

Midilli Adası'ndaki marinanın 40 yıllık işletmesine sahip olan Rahmi Koç, 'Nazenin' adlı yatıyla işleri kontrol için adaya gitti. Koç, hayran kaldığı adadan bir de villa aldı...

Koç'un Midilli Marinası'na ortaklık ile başlayan operasyonu devam edecek!

Yunanistan’ın Midilli adasındaki marinanın işletmesini Yunan Follie Follie grubu ile beraber üstlenen Koç Holding’in Turizm Grubu başkanı Tamer Haşimoğlu, “Midilli marinası ile başlayan Türk - Yunan işbirliği başka yatırımlar için yol açacak” dedi.

Midilli Adası satış fiyatı Haberi

Midilli Adası satış fiyatı
EKONOMİK krizin etkisinden hala kurtulamayan Yunanistan'da 20 elen fazla ada satışa çıkartıldı. "Akdenizin en güzel adalarından biri" kabul edilen 6.5 hektarlık Küçük Midilli ve St Athanasios adaları Avrupa başkentlerindeki bir çok lüks daireden daha ucuza satışa çıkartıldı. Midilli adasının satış fiyatı sadece 800 bin euro olarak belirlenirken, Corinth Körfezi'ndeki St. Athanasios Adası ise .15 milyon euroya alıcı bekliyor. Skorpios adası geçen yıl Rus milyarder Dmitry Rybolovlev'in kızı Ekaterina Rybolovleva'ya 100 milyon Euro'ya...