29 / 04 / 2024

migros samsung telefon

migros samsung telefon

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros'tan Samsung Galaxy M33 ve Samsung Galaxy M23'e indirim geldi! Peki, Migros'ta Samsung Galaxy M33 ve Samsung Galaxy M23'ün fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Telefon almak isteyenler dikkat! Migros'tan Samsung telefonlara dev indirim! 26 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Migros, Samsung telefonlarda muhteşem indirimleri başlattı! Migros, Samsung'un çok satan uygun fiyatlı telefonlarını akılalmaz indirimler uyguladı. Peki, Migros'ta Samsung markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung'dan Android 14 müjdesi!

Samsung, 2023 yılının ikinci yarısında bazı akıllı telefon modellerine Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü sunmaya başlamayı planlamaktadır.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Samsung Galaxy F54 5G: Gece Çekimleri, Süper Sabit Görüntü Sabitleme ve Uygun Fiyatta Etkileyici Özellikler!

Samsung, yakında Hindistan'da piyasaya süreceği Samsung Galaxy F54 5G ile akıllı telefon tutkunlarını cezbedecek heyecan verici özellikler ve teknik özellikler sunmayı planlıyor. Cihaz, cazip bir seçenek haline gelmesini sağlayan uygun fiyatıyla birlikte çeşitli etkileyici özelliklere sahip olacak.

Samsung 7 bin TL altı telefonlarını sıraladı! İşte en iyi Samsung akıllı telefonları!

Samsung dünyada en çok kullanılan telefon modellerinden biridir. Telefon alacaklar ya da telefonunu yenileyecek vatandaşlara işte Samsung 7 bin TL altı telefonları!

Samsung'un en popüler cihazı S20 Hepsi Burada'da uygun fiyatla! 

Özellikleri ve daha uygun fiyatı nedeniyle, Samsung Galaxy S20 FE, yüksek performanslı bir telefon arayan ancak daha yüksek fiyatlı modellere yatırım yapmak istemeyen kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Peki 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Samsung Galaxy S22 Ultra mı? Samsung Galaxy S23 Ultra mı? Hangi telefonu almak daha mantıklı!

Günümüzde, akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yeni bir telefon almak isteyenler arasında "Samsung Galaxy S22 Ultra mı yoksa Samsung Galaxy S23 Ultra mı?" sorusu oldukça popüler bir konu haline geldi. İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Samsung'ta çip krizi! Milyarlarca dolar kaybediyor

Bellek yongası ticaretinde planladığı talebi göremeyen Samsung, dünyanın en büyük bellek yongası üreticisinin yarı iletken işinden 3,4 milyar dolar zarar görmesi tahmin ediliyordu.  Ancak akıllı telefon kârları daha güçlüydü.

Katlanabilen akıllı telefon: Samsung Galaxy Z Fold 5 bomba gibi geliyor!

Samsung'un yeni modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in teknik özellikleri belirlendi ve şimdi sertifikasyon süreci başlatıldı.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Hepsi Burada fiyat performans telefon olan Galaxy A53'e yaptığı kampanya vatandatan büyük rağbet gördü. Samsung Galaxy A53, geniş ve canlı bir ekrana, iyi bir kamera kurulumuna, makul performansa ve iyi pil ömrüne sahip bir telefon. Peki 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 internete özel fiyatı ile MediaMarkt'ta! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung, geçen seni yeni modeli Galaxy A73'ü tanıttı. 108 megapiksel kamerası ile dikkat çeken telefon, MediaMarkt tarafından internete özel fiyatıyla satışa sunuldu.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

migros samsung telefon Haberi

migros samsung telefon

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros'tan Samsung Galaxy M33 ve Samsung Galaxy M23'e indirim geldi! Samsung'un çok satan uygun fiyatlı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy M33 ve Samsung Galaxy M23'ün yeni fiyatları şoke edecek. Migros, bu indirimlerden faydalanmak için tek bir şart belirledi. Migros tarafından belirlenen kurala göre tek yapmanız gereken akıllı cep telefonlarınızı Migros'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak. 

Peki, Migros'ta Samsung Galaxy M33 ve Samsung Galaxy M23'ün fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1- Samsung Galaxy M33 5G 128Gb Yeşil Cep Telefonu

Ürün Tipi: Akıllı Telefon  İşletim Sistemi: Android 12  Ana işlemci: 2x 2.4 GHz ARM Cortex-A78 İşlemci Hızı: 2.4 Bellek...