16 / 05 / 2024

Mika Küçükyalı ulaşım

Mika Küçükyalı ulaşım

Şehrin merkezi noktalarında hayata geçirdiği butik konut projeleriyle adından söz ettiren Mika’ nın yakında tamamlanacak olan son projesinde son daireler satışta. Proje, 2014 yılı Ağustos ayında teslim edilecek...

Mika Küçükyalı'da 180 bin liraya 1+1! 2014'te teslim!

1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatiflerini bulabileceğiniz Mika Küçükyalı Projesi’nde herkesin ihtiyacına cevap verebilecek bir daire mutlaka var. Fiyatların 180 bin liradan başladığı projede teslimler 2014 yılında yapılacak...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Mika Küçükyalı ulaşım Haberi

Mika Küçükyalı ulaşım

Merkezi lokasyonlarda hayata geçirdiği seçkin projeleriyle adından söz ettiren Mika’nın, İstanbul’un gözde semtlerinden Küçükyalı’da Kadıköy-Kartal metrosu Küçükyalı istasyonuna 2 dakika uzaklıktaki projesi, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatiflerinden oluşuyor, sahile ve Minibüs Caddesi’ne ise sadece yürüme mesafesinde. 

Mika,  Boğaziçi Üniversitesi’nden getirdiği mühendislik vizyonu ve titiz imalat süreci ile daha önceki projelerinde olduğu gibi Mika Küçükyalı ile rakipleri arasından sıyrıldı. Depreme dayanıklı dizaynı ve üniversite onaylı statik projesinin yanında her daireye özel bireysel ısıtma soğutma sistemlerinden yüksek kalitedeki ankastre beyaz eşyaya kadar her detayın düşünüldüğü ve teknolojik alt yapı ile donatılmış Mika Küçükyalı, firmanın tüm projelerinde olduğu gibi kusursuz bir titizlik ve profesyonelliği yansıtıyor.


2014 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Mika Küçükyalı’da dairelerin yarısından fazlası şimdiden sahiplerini buldu, son 5 daire...