06 / 05 / 2024

Mikdat Kadıoğlu İStanbul depremi açıklaması 2020

Mikdat Kadıoğlu İStanbul depremi açıklaması 2020

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, büyük İstanbul depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Kadıoğlu, "Yeni senaryoya göre 47 bin bina yıkılması öngörülüyor. Afet olmadan önce 47 bin bina yıkılıp yeniden yapılmalı" dedi...

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı uyarı!

İstanbul'da beklenen depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Cenk Yaltırak ve Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin konuştu. 

Apartmanların üst katlarında oturanlara son dakika uyarısı: Kavurucu sıcaklara dikkat! 

Sıcak hava dalgaları sebebiyle apartmanların üst katlarında oturanlara uyarıda bulunan Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, üst katlarda yaşayan yaşlı, çocuk, obez ve yatalak kişilerin korunması gerektiğine dikkat çekti. 

Büyük İstanbul depremi için uzmanından korkutan uyarı! Resmen rakam verdi: Tam 100 bin bina! 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda İstanbul depremine ilişkin çarpıcı bir veriyi paylaştı. 

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Uzmanlardan İstanbul depremi açıklaması: Eli kulağında!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile İstanbul Üniversitesi (İÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklama yaptı.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Mikdat Kadıoğlu İStanbul depremi açıklaması 2020 Haberi

Mikdat Kadıoğlu İStanbul depremi açıklaması 2020

İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Türk Kızılay Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Avcılar'da düzenlenen 'Deprem Gerçeği ve Avcılar' konulu panele katıldı. Panelde beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar'da düzenlenen 'Deprem Gerçeği ve Avcılar' konulu panelde konuşma yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Türk Kızılay Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "İstanbul´da nerede yaşıyorsak, zemin şartlarına bakarak konut yapmalıyız. Karşı karşıya olduğumuz tehlike, risk çok büyük. Bunu hiçbir ülke yönetemez" değerlendirmelerinde bulundu.

‘Deprem Haftası’ sebebiyle düzenlenen panelde konuşan Kadıoğlu, İzmit'teki faydan uzak olmasına rağmen 1999 depreminin Avcılar'da bile etkili olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:

"Bu...