04 / 05 / 2024

Mikro ve Evon inşaat

Mikro ve Evon inşaat

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından kuruldu.

Mikro evlere olan talep artıyor! Mobil gecekondularda ise çöküntü alanlar doğuyor

İstanbul’da olası bir deprem olması durumu ve yaşanılan korku, fahiş konut fiyatları mikro evlere olan talebi ikiye katladı. Buna göre büyüklüğü 10 ile 30 metrekare arasında değişen Tiny House tipi evlerin rakamları 450 bin Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. İşte merak edilen a

Merkez Bankası'ndan faiz kararı sonrası ilk adım! Sadeleşme başladı...

Merkez Bankası, mevcut mikro- ve makroihtiyati kapsamının, etki analizlerine dayanarak ve kademeli bir anlayışla sadeleştirileceğini belirtti.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Elaltunterin ve İsmail Kocaoğlu ortaklığında kuruldu.

Küçük işletmelere müjde! KOSGEB destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı!

İmalat ve bunun tamamlayıcısı olan öncelikli sektörler ile Kovid-19 salgının etkilerinden fazlaca etkilenen bazı hizmet ve ticaret sektörleri içerisinde yer alan mikro ve küçük işletmelerin bu etkilerden en az zararla çıkabilmeleri için verdiği destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı.

Evon Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evon Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Elvan Akbaş ve Murat Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Devletten faizsiz 100 bin TL! Hem de 2 yıl geri ödemesiz…

KOSGEB’den işverenleri yakından ilgilendirem hamle geldi. KOSGEB, istihdam edilecek her bir personel için, faizsiz kredi verecek. KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilenen mikro ve küçük işletmelere; 100 bin TL kredi desteği verilecek.

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İstihdama yeni destek!

Mikro ve küçük işletmeler, 30 Haziran 2022 tarihine kadar ek istihdam ettikleri işçiler için ödemek zorunda oldukları primleri kredi faizinden veya kâr payı bakiyesinden düşebilecek.

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akkaş tarafından kuruldu.

Barınma sorununa 'mikro konut'lu çözüm önerisi!

Nüfus artışı sebebiyle oluşan barınma sorunlarının çözülmesi amacıyla teknolojik donanımlı ve ekonomik "mikro konutlar"ın çözüm olabileceği kaydetti.

Relax Plus Ankara güncel fiyat listesi!

Relax Plus Ankara projesi Relax Plus projesi Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 129 bin TL'den başlıyor...

Mikro ve Evon inşaat Haberi

Mikro ve Evon inşaat

20 bin metrekarelik alanda, 7 bloktan oluşan, 1500 konut kapasitesine yer verilerek inşaa edilen Relax Plus, 1+1 ve 2+1 farklı büyüklükteki konut seçenekleri bulunuyor.


Tarzınızı evinize yansıtırken aradığınız huzur ve sakinliği de size sunan projede, incelikle tasarlanmış detaylar özenle seçilmiş olarak sizlere sunuluyor.


Küçük metrekarelerde bile büyük yaşam alanları sağlayan projenin verdiği huzurun kapılarını aralıyor.


Mutluluğun yeni artısı olduğu gibi aynı zamanda sosyal artılara da oldukça yer veren proje de sağlıklı bir yaşamın bütün imkanları sunulmuş. Sosyal tesisleri, açık hava spor kompleksleri, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, plates gibi tüm spor aktiviteleriyle kendinize vakit ayıracaksınız.


YATIRIMIN KRALI SİZ OLUN!


Yaşamkent'te yatırımın kralı olmak isteyenler için 159.000 TL'den başlayan fiyatlarla daireler sizi...