18 / 05 / 2024

mikro

mikro

Mikro- Evon Ortaklığı'nda Ankara İncek'teki proje için proje müdürü, şantiye şefi, satın alma müdürü, satış müdürü, mimar ve muhasebe müdürü aranıyor

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

KOSGEB, KOBİ destek turunda Gaziantep'te faaliyetlerini sürdürüyor

Deprem bölgesinde KOSGEB ve Dünya Bankası iş birliği ile hayata geçirilen "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” (GTO) toplantı kapsamında anlatıldı.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mikro evlere olan talep artıyor! Mobil gecekondularda ise çöküntü alanlar doğuyor

İstanbul’da olası bir deprem olması durumu ve yaşanılan korku, fahiş konut fiyatları mikro evlere olan talebi ikiye katladı. Buna göre büyüklüğü 10 ile 30 metrekare arasında değişen Tiny House tipi evlerin rakamları 450 bin Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. İşte merak edilen a

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Merkez Bankası'ndan faiz kararı sonrası ilk adım! Sadeleşme başladı...

Merkez Bankası, mevcut mikro- ve makroihtiyati kapsamının, etki analizlerine dayanarak ve kademeli bir anlayışla sadeleştirileceğini belirtti.

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Apple, iPhone ekranlarında yeni bir yol açıyor, iPhone 14 Pro ekranı, bugüne kadarki en gelişmiş OLED'i kullanabilir. Diğer ürünlere ek olarak OLED yerine mikro LED'i benimseyeceklerini gösteriyor.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! 1.634 lira para cezası uygulanacak! Bakanlık açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, evcil hayvanlara mikroçip takılıp kimliklendirilip, kayıt altına alınması uygulaması için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğu açıkladı. İşte detaylar…

Su arıtma cihazlarında son fiyatlar! Koçtaş 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Plastik damacanalardaki mikro plastikler ve artan fiyatlar sebebiyle su arıtma cihazları pek çok ailenin ilk tercihi olmaya başlarken Koçtaş’taki fiyatları derledik.

mikro Haberi

mikro

Mikro- Evon Ortaklığı'nda Ankara İncek'teki 765 konutluk inşaat projesi için proje müdürü, şantiye şefi, satın alma müdürü, satış müdürü, mimar ve muhasebe müdürü aranıyor. 


Adaylarda yeterli benzer büyüklükte proje deneyimi aranıyor....