03 / 05 / 2024

Miktat Ağaoğlu özgeçmiş

Miktat Ağaoğlu özgeçmiş

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Asgari ücret 10 bin TL'ye mi çıkacak? Ekonomist Ağaoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

Ekonomist Ali Ağaoğlu, asgari ücretin yüzde 100'lük bir artışla 10 bine çıkarılmasının konuşulduğunu söyledi. Ağaoğlu, “Asgari ücreti 5 bin 500'den 10 bine çıkaracağız" denildiğini bunun neredeyse yüzde 100'e yakın bir artışa denk geldiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi?

Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projelerinde geçerli olan Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi? Bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu:Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.

Ağaoğlu, Dubai'ye çıkartma yaptı! Hedef fuarda satışları artırmak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz" dedi.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ali Ağaoğlu: Geçmişte müteahhitler battı, yine batacaklar!

Parayı bulan herkesin müteahhit olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu; “İnşaat sadece parayla yapılamaz. Geçmişte batan birçok şirket gördük, bu bugün de olacak” dedi...

Ali Ağaoğlu Bir Fikrin Mi Var yarışma programına konuk olacak!

Skyturk360 Türk televizyonlarında bir ilke imza atıyor. Tam 2 milyon TL'lik ödülün girişimcilere dağıtılacağı 'Bir Fikrin Mi Var?' yarışma programı başlıyor. Her hafta bir konuk ağırlayacak olan programa Ali Ağaoğlu da katılacak...

Ali Ağaoğlu: Şoför tutacak param yok!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu eşi Petek Ertüre ve önceki akşam misafirleri ile yemek yerken görüntülendi. Arabanızı siz mi kullacaksınız.' sorusuna 'Şoför tutacak param yok.' şeklinde cevap verince etrafından kendilerini gülmekten alamadı.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Miktat Ağaoğlu özgeçmiş Haberi

Miktat Ağaoğlu özgeçmiş

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu, gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti.


Trabzon’a bağlı olan Of ilçesi doğumlu olan Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu, İstanbul’da döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alıyordu. Baba Miktat Ağaoğlu'nun etkisi ile Ali Ağaoğlu, bir yandan okurken bir yandan da inşaatlarda bu mesleği temelden öğrendi.


Miktat Ağaoğlu, 1975 yılında ciddi bir kalp rahatsızlığı geçirdi. Bu rahatsızlık sonrasında Ali Ağaoğlu, aile işlerinin başına geçti.


1977 yılında ise Ali Ağaoğlu, babası Miktat Ağaoğlu ile ticari anlamda yollarını ayırdı.


Ali Ağaoğlu'nun 83 yaşındaki babası Miktat Ağaoğlu gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.


Mikdat Ağaoğlu'nun cenazesi yarın İkindi namazını müteakip Batı Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden kaldırılarak, Çamlıca Mezarlığı'ndaki...