28 / 04 / 2024

Milano BIT fuarı açıldı

Milano BIT fuarı açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Milano EXPO 2015 Fuarı sona erdi!

Birçok ülkeyi "Gezegeni beslemek, yaşam için enerji" temasıyla bir araya getiren Milano EXPO 2015 fuarı, kapanış töreniyle sona erdi.

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

Milano EXPO 2015'te Türkiye için 4 bin 170 metrekarelik alan ayrıldı!

Milano'da düzenlenecek EXPO 2015 fuarındaki Türkiye pavyonu görücüye çıktı. 4 bin 170 metrekarelik bir alana kurulan pavyonda Türk kültürü yansıtılacak.

Alfemo İSaloni Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi!

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman,fuarda bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Ndesing, 2015 için hazırladığı yeni koleksiyonuyla İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Salone Int. Del Mobile Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

Vitra 4. kez Milano Fuarı’ndaydı!

Vitra 8 - 13 Nisan tarihlerinde 4. kez Milano Fuarı’ ndaydı. VitrA’ nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.

Alfemo Milano’dan 5 yeni anlaşmayla döndü!

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

BİTÜDER, 37.Yapı Fuarı TURKEYBUILD İstanbul'a katılıyor!

Su yalıtım sektörünün yönünü belirleyen çalışmalara imza atan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) 6–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılacak.

Kendi kendini temizleyen banyolar 53. Milano Tasarım Fuarı’nda tanıtıldı!

Kanalsız iç hazneye sahip klozet Rim-ex, infinit malzemeyle üretilmiş ince lavabolar 53. Milano Tasarım Fuarı’nın dikkat çeken ürünleri arasında yerini aldı. Günümüz insanı evinde konfordan vazgeçmeden hayatını kolaylaştıracak pratik ürünler istiyor.

Milano BIT fuarı açıldı Haberi

Milano BIT fuarı açıldı

İtalya’da turizm sektörünün önde gelen fuarlarından Milano Uluslararası Turizm Fuarı (BIT) bugün kapılarını açtı. 

Fuarı ziyaret eden Yayman, Milano Başkonsolosu Hami Aksoy, Roma Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşaviri Esin Zeynep Selvi ile Türkiye’nin tanıtımının yapıldığı 250 metrekarelik standı gezdi.


Yayman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin kültürü, tabiatı ve diğer özellikleriyle adeta bir açık hava müzesi olduğunu belirterek, “Türkiye, dünyada turizmde fenomen ülkelerinden bir tanesi. Dünyada 6. sırada” diye konuştu.


Türkiye’nin yakın zamanda G20 vesilesiyle dünya liderlerini ağırladığını, bu yıl EXPO 2016 Botanik Fuarı’na ev sahipliği yapacağını anımsatan Yayman, “Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor. Türkiye, turizme daha fazla katkı sunmaya devam ediyor” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin İtalya ile sadece Akdeniz’i ya da aynı iklimi...