22 / 07 / 2024

Milano Otelleri adresi

Milano Otelleri adresi

İstanbul Fatih'te yer alan Milano Otel İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 722 bin TL bedelle 12 Ocak 2015 günü saat 11:30 ile 11:40 arasında ihale ediliyor.

Maltepe Ritim İstanbul adresi!

Daire alanlarının 36 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul adresi kapsamında Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

İşte Milano'daki dikine orman binaları!

İtalya'nın Milano kentinde mimar Stefano Boeri'nin tasarımı olan 2 rezidansta 900'den fazla ağaç, 5 bin çalı ve 11 bin küçük bitiki yer alıyor. Tasarım ekibinin yaptığı açıklamaya göre bitkiler şehirdeki tozu emerek hava kirliliği oranını azalttı.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Mozaik Konutları toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi bilgileri...

Ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir?

Vatandaşların mevcut adreslerinden taşınmaları halinde, belli bir süre içinde adres değişikliği için bildirim vermeleri gerekiyor. Peki, ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir? İşte yanıtı..

Ev adresi değişikliği nasıl yapılır?

Bir kimsenin taşınması halinde, ilgili yerlere ev adresinin değiştiğinin bilgisini de vermek ile yükümlü oluyor. Peki, ev adresi değişikliği nasıl yapılır? Ev adresi değişikliği nereden yapılır?

Batı Mahal Evleri adresi!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Batı Mahal Evleri adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Milano Otelleri adresi Haberi

Milano Otelleri adresi

İstanbul İli Fatih İlçesi, 725 Ada, 6 Parselde, 115,00 metrekare miktarlı, Bahçeli kangir ev nitelikli taşınmazın tamamı İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından  satılarak paraya çevrilecek.


Taşınmazın beyanlar hanesinde 07.09.1990 tarih ve 3635 yevmiye no ile "Eski Eserdir. (2 GRUP)" ibaresi bulunuyor. 


Taşınmazın Milano Otel ünvanı altında ve 3. Sınıf Otel kategorisinde olmak üzere; Ortadoğu ve Afrika ülkeri vatandaşlarına yönelik faaliyet gösterdiği ve kiracı tarafından işletildiği ayrıca otelin son derece bakımsız bir durumda olduğu gözlemlenmiştir.


Taşınmazın 1 Bodrum Kat(personel yatak odası, depo, kazan dairesi) +1 Zemin Kat (resepsiyon, lobi, WC, kahvaltı salonu ve mutfak) + 4 normal kat(beher katta 2’si banyosuz 6'şaradet otel odası, beher katta 1 'er adet ortak WC) + Çatı katından(2'si banyosuz 2 adet otel odası 1 adet ortak WC)...