28 / 04 / 2024

Milas Belediyesi ihale

Milas Belediyesi ihale

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı’na ait olan 113 adet gayrimenkul 17 Ocak 2019 tarihinde saat 13:30’da satışa çıkarılacak...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Milas Belediyesi 113 adet gayrimenkulü 17 Ocak'ta satacak!

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı’na ait olan 113 adet gayrimenkul 17 Ocak 2019 tarihinde saat 13:30’da satışa çıkarılacak...

Milas Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Mutluca Mahallesi'nde yer alan 1.912 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Milas Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Ören Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 16 Kasım'da yapılacak..

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Milas Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı'na ait olan İsmetpaşa ve Ören Mahalleleri'nde yer alan 4 adet arsa satışa sunuluyor.

Milas Belediyesi ihale Haberi

Milas Belediyesi ihale

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı’na ait olan 113 adet gayrimenkul satışa çıkarılıyor.

Her birinin ihalesi ayrı yapılmak üzere açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Arsa, tarla, zeytinlik, bahçe vb. niteliklere sahip gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Ocak 2019 tarihinde saat 13:30’da Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası, Belediye Başkanlığı Makam Odasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

İsteklilerin ihaleye katılmak için gerekli olan belgeleri 16 Ocak 2019 tarihi saat 17:00 ye kadar Milas Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İlan metni:
MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Muğla İli Milas İlçesi Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda listede Mahallesi, Ada Parsel Numaraları, tapudaki vasfı, yüz ölçümü, muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereği her birinin ihalesi ayrı yapılmak üzere Açık...