29 / 04 / 2024

Milas Daphne Peninsula satılık

Milas Daphne Peninsula satılık

Ethica hastanelerinin sahibi Murat Akdoğan, “Her Türk emlakçı doğar” diyerek, müteahhitliğe başladı. Evleri 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla sattıklarını belirten Akdoğan, “Ben aslında kendime komşu arıyorum” dedi

Ethica Sağlık Grubu'ndan İstanbul'a otel!

Ethica Sağlık Grubu, yatırım atağına kalktı. İstanbul'da butik otel açacak olan Ethica'nın ikinci projesi ise Bodrum MİLA'S Daphne Peninsula olacak.

Milas'a hastane ve TOKİ müjdesi!

Milas'ın Sakarkaya Mahallesi'nde sentetik yüzeyli futbol sahası için temel atma töreni düzenlendi. Milletvekilii Hasan Özyer: "Milas'ta ikinci devlet hastanesinin ihalesi bir ay sonra yapılacak. 2. Etap TOKİ Konutları için de girişimler devam ediyor"dedi.

Milas Güllük Limanı Genişletme Projesi durduruldu!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Güllük Limanı Genişletme Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından durduruldu. Bakan Fatma Güldemet Sarı, projenin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna göre iptal edildiğini açıkladı.

Milas'ta eski hastaneler yeniden sağlık hizmeti verecek!

Milas Devlet Hastanesi’nin Ahmet Çavuş Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binası, yürütülen yeni projeyle beraber yeniden sağlık hizmeti verecek.

Amac Aerospace, Milas Havalimanı’nda hangar açacak!

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Firma, Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda yeni hangar açıyor.

Milas OSB'nin altyapısını KLV İnşaat yapacak!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın sözleşmesi feshedilmişti.

Buta Resort Milas iletişim!

Buta Resort, Muğla'nın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçiyor. Kendine ait marinası, termal kaplıcaları, ormanlık alanları bulunan tatil Köyü toplam 250 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Buta Resort Milas iletişim bilgileri şöyle;

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Milas OSB'nin altyapısı için yeni ihale 17 Kasım'da!

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak.

Milas OSB'nin altyapısı için yeni ihale 17 Kasım'da!

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. Yeni ihale, İptal edilen ihaleden farklı olarak yapılacak.

Muğla Milas OSB altyapı ihalesi 17 Kasım'da!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Muğla Milas'taki Metruk Tuzlası imara mı açıldı?

Muğla-Milas'ta CHP'li belediyeler, 250'ye yakın kuş türünü barındıran koruma altındaki Metruk Tuzlası'nın talanına göz yumdu. Kanunsuz imar planıyla da kıyılarda 226 yapıya izin verildi.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

Milas Daphne Peninsula satılık Haberi

Milas Daphne Peninsula satılık

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’da inşa edecekleri “Mila’s Daphne Peninsula” adlı projedeki rezidansları lansmana özel 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardıklarını söyledi. Akdoğan, “Projenin üstüne titriyoruz, ilk olması nedeniyle referansımız olacak. Ayrıca kendi villam da orada olacak. Ben aslında kendime 72 tane komşu arıyorum” dedi.

Isıtma - soğutma sektörünün önemli kuruluşlarından Baymak’ı Hollandalı BDR Thermea şirketine satan ve aynı zamanda Ethica sağlık Grubu bünyesindeki Ethica ve Esthetica hastaneler zincirinin sahibi olan Akdoğan, gayrimenkul sektörüne girmesini, şöyle anlattı:


‘Her Türk emlakçı doğar’

“Biz aile olarak, baba usta, anne kalfa ve biz 5 kardeş çırak şeklinde bu işe kendi evimizi yaparak girmiştik. Her Türk emlakçı doğar. Bundan böyle ise profesyonelce bu işi yapacağız. Çok daha büyük projelerimiz olacak. Projemiz yurtdışında...