04 / 05 / 2024

milas kemikler mahallesinde satılık arsa

milas kemikler mahallesinde satılık arsa

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas ilçesine bağlı Güllük ve Kemikler Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa 22 milyon 423 bin TL bedelle ihale ediliyor...

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

Bodrum'a Milas Sosyal Hizmet Merkezi geliyor!

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 12 bin 336 metrekarelik alanda inşa edilecek 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanında yapılacak Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanı inceledi.

Milas OSB'nin imar planı değişti!

Ankara'da bulunana Milas OSB'nin imar planı değişti. 15 gün içinde, kesinleşmiş olan imar planının uygun hale getirilmesi için çalışmalar başlatılacak.

Milas'ın imar planı revizyonu onaylandı!

Yeni tescilli yapıları ve imar planında oluşan mağduriyetlerin giderilmesini kapsayan Milas Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından kabul edildi.

Milas Ziraat Odası yeni hizmet binası tamamlandı!

Muğla’nın Milas ilçesinde yaklaşık 5 yıl önce inşaatına başlanan ziraat odasına ait yeni hizmet binasında mutlu sona yaklaşıldı.

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milas Devlet Hastanesi'nin çalışmaları son sürat devam ediyor!

İnşaatı 700 günde tamamlanacak olan Milas Devlet Hastanesi'nin çalışmaları son sürat devam ediyor.

Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'na iptal!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Gülay Yücel, bugünkü yazısında 1/25 bin ölçekli Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'ndan bahsetti. İşte o haber...

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

Muğla Milas'ta arsa stoku tükendi!

Muğla Milas Ticaret ve Sanayi Odası bölgedeki arsa sorununa dikkat çekti. Şehirdeki arsa stoklarının bitmesiyle müteahhitlerin kentsel dönüşüme yöneldiği belirtildi.

milas kemikler mahallesinde satılık arsa Haberi

milas kemikler mahallesinde satılık arsa

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden:


1 - İdare ile ilgili bilgiler

a) Adresi                                 :  TPAO Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2180.Cadde No:86 06100 Çankaya/ANKARA

b) Telefon ve Faks No            :  0(312) 207 21 99 - 0(312) 207 23 30

Faks 0(312) 286 90 73 - 0(312) 286 73 74

c) Elektronik Posta Adresi      :  [email protected] ; [email protected]

2 - İhale Konusu:

Mülkiyeti Ortaklığımıza ait;

a) Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesinde bulunan 1230 parsel numaralı, 34.051,00 m² yüzölçümü olan taşınmazın niteliği tapuda “Turistik Tesisler” olarak geçmektedir.

b) Muğla İli, Milas İlçesi, Kemikler Mahallesinde, 76 parsel numaralı 5.400,00 m² yüzölçümü olan Ortaklığımıza ait tarla vasıflı taşınmazımız, Milas-Bodrum...