28 / 04 / 2024

Milas OSB ihale

Milas OSB ihale

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. Yeni ihale, İptal edilen ihaleden farklı olarak yapılacak.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Milas'ta OSB yatırımcıları tapularına kavuştu!

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıları, düzenlenen yer tahsisi kurasıyla fabrikalarını inşa ettirecekleri bölgeleri belirledi. 

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Milas Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Mutluca Mahallesi'nde yer alan 1.912 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek..

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Milas Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Ören Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 16 Kasım'da yapılacak..

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

Milas OSB'nin imar planı değişti!

Ankara'da bulunana Milas OSB'nin imar planı değişti. 15 gün içinde, kesinleşmiş olan imar planının uygun hale getirilmesi için çalışmalar başlatılacak.

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Milas OSB ihale Haberi

Milas OSB ihale

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. İptal edilen ihaleden farklı olarak yeni yapılacak ihale kapsamında ek olarak 1 No'lu Bağlantı Yolu'nun Yapımı, Telekom, ve Elektrik altyapısının yapımı da yer alacak. Milas OSB'nin "Altyapı ikmal İnşaatı İhalesi"ni takip etmek üzere Ankara'ya giden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Milas OSB Mütevelli Heyet Başkan Vekili Reşit Özer. ihalenin 14 milyon 121 bin TL üzerinden açık eksiltme yöntemiyle 17 Kasım 2015 Salı günü saat 10.00'da Ankara'da Bilim. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığfnda yapılacağını...