05 / 05 / 2024

millet bahçeleri 2021

millet bahçeleri 2021

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada "TOKİ olarak 182 millet bahçesi planladık.11 millet bahçesini tamamlayıp, halkımızın kullanımına sunduk. 55 millet bahçesinin yapımı devam ediyor." dedi.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Osmaniye'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye Millet Bahçesi projesinin ihalesini 8 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesi 17 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi 21 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesini 21 Aralık 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

İskenderun Millet Bahçesi 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Hatay İskenderun Frenk Çiftliği Millet Bahçesi projesinin ihalesi 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Millet Bahçesi 27 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

millet bahçeleri 2021 Haberi

millet bahçeleri 2021

Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da da katıldığı "Güçlü Şehirler Güçlü Türkiye" programında konuşan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, temelini atarak ilk fidanla buluşturdukları Derin Derince Millet Bahçesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ömer Bulut, yatay, yöresel mimariye uygun konut projelerinin yanında okul, hastane, stadyum, millet bahçesi gibi birçok projeyi inşa ettiklerini ve şehirlerin yeniden yapılandırılarak acil barınma ihtiyacını karşılamak için bugüne kadar 1 milyona yakın konut ürettiklerini söyledi.

Bu konutlarda 4 milyona yakın vatandaşın yaşadığını dile getiren Bulut, şunları söyledi:

"Her ilimize millet bahçesi kazandırılması konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları sonrası, Bakanlığımızın organizasyonunda TOKİ olarak 182 millet bahçesi planladık. 11 millet bahçesini tamamlayıp halkımızın kullanımına sunduk. 55 millet bahçesinin yapımı devam...