02 / 05 / 2024

Millet bahçesi ihale tarihleri

Millet bahçesi ihale tarihleri

TOKİ, 24 Mart'ta Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi, 25 Mart'ta Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi, 26 Mart'ta Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalelerini gerçekleştirecek. 

Millet bahçesi ihalelerine ilişkin 5 soru mecliste!

Millet bahçesi projeleri için yapılan ihaleler meclis gündeminde konu oldu. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

Silivri'de hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için 21 Şubat 2022'de ihale süreci başlayacak.

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan Bergama Millet Bahçesi Projesi 7 Temmuz'da ihaleye çıkacak. AK Partili Dağ, millet bahçesinin ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Siirt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Siirt'te inşa edilecek millet bahçesi için ihale yapıldı. Millet bahçesinde inşaat çalışmalarının yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

TOKİ'den 6 millet bahçesi için ihale! 

TOKİ, 24 Mart'ta Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi, 25 Mart'ta Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi, 26 Mart'ta Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalelerini gerçekleştirecek. 

Millet bahçesi ihale tarihleri Haberi

Millet bahçesi ihale tarihleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için inşa edilen millet bahçelerinden 6'sının daha ihale tarihi belli oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda 81 ilin her birine en az bir millet bahçesinin yapımı TOKİ tarafından yürütülüyor. Gelecek nesillerin daha yeşil ortamlarda yaşamasına imkan sağlamak, ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 15 metrekareye çıkarmak için yapımına başlanan millet bahçelerinde yürüyüş, bisiklet ve gezinti yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları olacak. Tema ve meyve bahçelerinin bulunacağı millet bahçeleri, bitki ve peyzajı ile şehirlere yeni soluk getirecek.

Bugüne kadar 11 millet bahçesinin inşasını tamamlayarak vatandaşların kullanıma sunan TOKİ, 66 millet bahçesinin yapımına devam...