03 / 07 / 2024

milli emlak ankara satılık arsa

milli emlak ankara satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Ankara'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi yarından sonra! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarından sonra saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Milli Emlak Ankara'daki 40 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 40 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak, Ankara Etimesgut'ta arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut Elvan Mahallesi'ndeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsanın ihalesi 12 Haziran'da yapılacak

Milli Emlak'tan 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Artvin'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 40 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Ankara ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de İzmir'de KDV'den muaf arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve İzmir'de yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

14 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olma imkanı! Milli Emlak, 3 şehirde 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor!

Milli Emlak, Ankara, Erzurum ve Afyonkarahisar'da yer alan 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 92 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 8 taksitle tapu sahibi olma fırsatı! 

Milli Emlak, Ankara yakınlarında arazi sahibi olmak isteyenler için cazip bir imkan sunduğunu kaydetti. Buna göre, yapılan açıklamada çeşitli şehirlerdeki araziler 8 eşit taksit ile satışa çıkarıldığı kaydedildi.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mayıs fırsatı! Ankara ve iki ilde daha 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde yer alan arazileri 20 bin TL'den başlayan fiyatlarlar satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

milli emlak ankara satılık arsa Haberi

milli emlak ankara satılık arsa

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'daki konut imarlı arsayı da satışa çıkardı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Ankara ili, Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesi'ndeki arsa da bulunuyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, satışa sunulan arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Kasabası'nda yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu arsa 2.226,00 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 44,00  metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 32 bin...