21 / 07 / 2024

Milli Emlak ihaleleri 2019

Milli Emlak ihaleleri 2019

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Beylikdüzü, Arnavutköy ve Silivri'de yer alan 4 adet arsayı toplamda 8 milyon 875 bin 980 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Milli Emlak, iki ildeki 6 araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Son dakika Temmuz fırsatı! 

Milli Emlak, Diyarbakır ve Sinop'ta yer alan 6 adet araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arazilerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Milli Emlak'tan iki şehirde 22 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yozgat ve Niğde'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 25 Temmuz ve 29 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta satılık arsa ve arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Ağustos fırsatı! Yüzde 20 indirimli arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Kastamonu'da yer alan arazileri yüzde 20 indirimli olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri önümüzdeki Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan 3 şehirde hem Temmuz hem de Ağustos fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Niğde ve Sinop'ta yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan, Kayseri ve Yozgat'ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 adet arsa ve arazi satıyor! 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Nevşehir ve Bolu'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Nevşehir ve Bolu'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak?

Milli Emlak, iki ildeki 15 adet arsa ve araziyi satıyor! 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak, Adıyaman ve Konya'daki 15 adet arsa ve araziyi 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak ihaleleri 2019 Haberi

Milli Emlak ihaleleri 2019

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Beylikdüzü, Arnavutköy ve Silivri'de bulunan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 8 milyon 875 bin 980 TL bedel isteniyor. 

1-Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yukarıda gösterilen gün ve saatlerde satışa çıkarılmıştır.    
2-İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;    
a)Bu iş için yatırdığınız geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu kanun uyarınca yayınlanmış D.İ. Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek,işin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir ) taşıması gerekmektedir.  ...