07 / 05 / 2024

Milli Emlak kırşehir satılık arsa

Milli Emlak kırşehir satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili Kaman ilçesi, Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 23 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan 19 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kırşehir'de de konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde 19 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Kırşehir'de de konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Kırşehir'de yapı izni yüzde 14.0 arttı!

Kırşehir'de emlak piyasası ile inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 14,0 arttı.

Kırşehir’de emlak sektörü hareketlenecek mi?

Kırşehir’de bir yıldır durgun olan ve ülkemizde yaşanan olaylarla birlikte yaprak kımıldamaz haldeki emlak piyasası faiz indirimi ve desteklerle umutlanırken, şehrimizde emlakçılar alım ya da satımlarda henüz bir kıpırdanmanın olmamasından dertli…

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, emlak vergisi birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle mükelleflere uyarıda bulundu.

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Kırşehir'de konut fiyatlarında istikrar sağlandı!

Kırşehir'de satım-alım ile kiralama noktasında emlakta ne gerileme, ne de ilerleme olmadı. Genel seçimlerin ardından piyasanın her yönden canlanmasıyla emlakta da canlanma beklenirken, Kırşehir'de emlak fiyatlarında istikrarlı bir gidiş söz konusu.

Milli Emlak kırşehir satılık arsa Haberi

Milli Emlak kırşehir satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Kırşehir ili Kaman ilçesindeki imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa Kırşehir ili Kaman ilçesi, Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 40060101413 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 636,16 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 636,16 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 19 bin 200 TL olarak belirlenirken, geçici teminat...