03 / 05 / 2024

milli emlak şişli

milli emlak şişli

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Beyoğlu Emlak Müdürlüğü'nün Şişli'deki 392 metrekarelik satılık gayrimenkulünün ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Satışı yapılan taşınmaz, 5 yıl süre ile Emlak Vergisine tabi olmayacak.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son dakika fırsatı! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arazileri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı! 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı... 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak İstanbul'da 5 adet konutu satıyor! 494 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu, Fatih ve Şişli ilçelerinde yer alan 5 adet konutu satıyor. KDV'den ve emlak vergisinden muaf ev sahibi olma fırsatı! 

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412)!

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412), bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412) ile ilgili her şey...

milli emlak şişli Haberi

milli emlak şişli


İlana göre, Şişli Esentepe Ortaköy Mahallesi Villa Caddesi'nde yer alan 392 metrekarelik müfrez arsa, 10 Eylül saat 11.30'da yapılacak ihaleyle satışa çıkarılacak. Hazine adına kayıtlı taşınmazın satış bedeli 8 milyon 451 bin 520 lira olarak tahmin edilirken, ilanda geçici teminat bedeli 2 milyon 535 bin 456 lira olarak yer aldı. 


İhaleye iştirak etmek isteyenlerin, ihale saatine kadar Cağaloğlu'ndaki İstanbul Defterdarlığı'nda toplanacak ihale komisyonu başkanlığına başvurarak belgelerini teslim etmeleri gerekiyor. 


Satış bedelinin 4'te 1'i peşin, kalan kısmına kanuni faiz uygulanmak suretiyle 2 yıl içinde taksitle ödenebilecek. İhaleye katılacaklar, nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminat makbuzlarını Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü ve Malmüdürlükleri veznelerine başvurmak suretiyle temin edebilecek. Satışı yapılan taşınmaz, 5 yıl süre ile Emlak Vergisine tabi olmayacak.


İstanbul Defterdarlığı'nın internet sitesindeki ilanın şartnamesinde, tapu...