30 / 04 / 2024

milli emlaktan şişlide satılık arsa

milli emlaktan şişlide satılık arsa

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Şişli ve Büyükçekmece 'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkarıyor. İhale 13 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Şişli'de arsa satıyor: 8 milyon 451 bin liraya!

Milli Emlak İstanbul Şişli Ortaköy Mahallesi 'nde yer alan yönetim alanı imarlı arsayı 10 Eylül 2013 tarihinde saat 11:30 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...

Milli Piyango sonuçları belli oldu! Nasıl kontrol edilir?

Şanslı ikramiye kazananları açıklandı. Milli Piyango için çekiliş nasıl kontrol edilir? Resmi bilet başvuru yöntemi için tıklayınız...

Sümela Manastırı'nın ilk etabı açılışa hazır!

Trabzon Maçka İlçesi Altındere Vadisi Milli Parkı içerisinde yer alan Sümela Manastırı'nın ilk bölümü çevre düzenleme ve restorasyon çalışması tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Elmasburnu Tabiat Parkı kiraya verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar I. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürlüğü’ne bağlı Elmasburnu Tabiat Parkı işletmeciliği kiraya verilecek.

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 387!

Hazineye ait tarım arazilerinin kullanıcılarına kiralanması ve satışına ilişkin usul ve esaslarına ilişkin 387 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 386!

Hazine taşınmazları üzerinde yatırımcılar lehine irtifak hakkı tesis edilmesi veya kullanma izni verilmesi ile taşınmazların bedelsiz devredilmesine ilişkin usul ve esasların belirlendiği 386 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 383!

364 nolu Milli Emlak Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Milli Emlak Genel Tebliğinde değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği'nde değişiklik yapıldı. Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 314)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 382!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 382 nolu Milli Emlak Genel Tebliği ile imar planı bulunmayan veya imar planında tarımsal amaca ayrılan tarım arazilerinin satışına ilişkin esaslar belirlenecek. 

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

milli emlaktan şişlide satılık arsa Haberi

milli emlaktan şişlide satılık arsa


İstanbul Şişli ve Büyükçekmece 'de yer alan 2 adet arsanın muhammen bedelleri 8 milyon 451 bin 520 lira ve 2 milyon 418 bin 865 lira olarak belirlendi. İhale 13 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için