02 / 05 / 2024

Milli İrade İmam Hatip Lisesi

Milli İrade İmam Hatip Lisesi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kolej, Milli İrade İmam Hatip Lisesi olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı.

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar son sürat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Maraş Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Emlak yatırımcısının gözü Eskişehir'de!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir'deki emlak sektöründe bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesi 14 bin metrekare alanı kaplayacak.

Kahramanmaraş'a milli irade meydanı geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine nefes aldıracak olan “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'taki Emniyet Müdürlüğü eski binası yerinde hayata geçirilecek olan Milli İrade Meydanı ve katlı Otopark için imzalar atıldı.

Gebze Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Gebze’de yılın ilk meclisi toplandı!

Gebze Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Belediye Meclisi toplandı!

Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinin birinci oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Milli İrade İmam Hatip Lisesi Haberi

Milli İrade İmam Hatip Lisesi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kolej, Milli İrade İmam Hatip Lisesi olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılına...