07 / 05 / 2024

Milli İrade Meydanı gaziantep

Milli İrade Meydanı gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Malazgirt Ovası’nın milli park olmasına ilişkin karar!

“Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı” olarak belirlenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı...

Malazgirt Ovası milli park oluyor!

Malazgirt Ovası’nın “Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı” olarak belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar son sürat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Maraş Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Bilecik'e yeni alışveriş merkezi!

Bilecik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı'nda hayata geçirilmesi planlanan AVM, ticaret merkezi, ve yeraltı otoparkının ihalesi 12 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Milli İrade Meydanı gaziantep Haberi

Milli İrade Meydanı gaziantep


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi. 


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminin ardından milli iradenin karşı durarak tüm yurtta başlattığı protestolar ve meydanlardaki demokrasi nöbetleri devam ediyor.


Bu kapsamda; vatandaşların gösterdiği kahramanca duruş nedeniyle Büyükşehir Belediyesi, Demokrasi Meydanı’nın yanına yeni yapılan meydana, “Milli İrade Meydanı” ismini verme kararı aldı.


Büyükşehir, vatandaşların darbenin ilk yaşandığı günden itibaren birlik ve beraberlik içinde büyük bir dayanışma göstererek, demokrasi nöbeti tuttuğu meydana “Milli İrade” isimi vererek teşekkür etti.


Gaziantep Büyükşehir...