05 / 05 / 2024

Milli Saraylar 26 nolu karar

Milli Saraylar 26 nolu karar

Milli Saraylar Müdürlüğü Yangın Yönetmeliği kapsamında yangın çıkmasını önleyici önlemlerin alınması, yangın baş göstermesinde gerekli emniyet önlemlerinin alınarak can ve mal kayıplarının asgari hadde indirilmesi amaçlanıyor...

4 ildeki 26 adet arsa ve arazi satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı açıklandı! 

Bodrum, Burdur, Safranbolu ve Marmaris'te yer alan toplam 26 adet arsa ve arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. Peki arsa ve arazilerin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! 26 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi alabilirsiniz!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Niğde, Kayseri ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 18 Nisan, 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Isparta ve Sinop'ta yer alan iki adet araziyi 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki arsa ve arazileri 8 taksit imkanıyla satışa sundu! 

Kırklareli Milli Emlak, Kırklareli ili, Merkez ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf ve 8 taksitle satıyor. Peki Kırklareli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

O ildeki 26 konut 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın! 

Nevşehir Milli Emlak Müdürlüğü, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Emek ve Bahçelievler mahallesinde yer alan 26 adet konutu 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Saraylar İdaresi duyurdu! Güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli alınacak! Net 6 bin 847 TL maaş!

Milli Saraylar İdaresi en az lise mezunu personel güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli istihdam edeceğini duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte ilanın  detayları...

Milli Saraylar 26 nolu karar Haberi

Milli Saraylar 26 nolu karar

MİLLET MECLİSİ 

MİLLİ SARAYLAR MÜDÜRLÜĞÜ YANGIN YÖNETMELİĞİ

Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 6/7/1978

Karar No : 26


BÖLÜM I

Genel Esaslar

Amaç

Madde 1- Yangın çıkmasını önleyici önlemlerin alınması, yangın başgöstermesinde gerekli emniyet önlemlerinin alınarak can ve mal kayıplarının asgari hadde indirilmesi, yaralıların süratle tedavi altına alınması ve kurtarılan malzemenin korunmasının sağlanmasıdır.


Dayanak

Madde 2- Devlet tarafından kullanılan binaların yangından korunması, hakkındaki 6/6851 Karar sayılı Yönetmelik ile teknik bülten ve emirler.


Kapsam

Madde 3- Bu yönetmelik Milli Saraylar Müdürlüğüne bağlı saray ve köşklerde çalışan ve bulunan bütün personel için

geçerlidir.


Sorumluluklar

Madde 4- a) Bu Yönetmeliğin uygulanmasından Milli Saraylar Müdürü sorumludur.


b) Binaların her türlü tesisatının, bu Yönetmelik ve 6/6851 sayılı Yangından Korunma Yönetmeliği içerisinde belirtilen önlemlere

uygun olarak bulundurulmasından, Teknik Büro Şefliği sorumludur.


c) Ekiplerin teşkili ve eğitimi, ayrılanların yerine yeni personelin eklenmesi ve belirli...