13 / 05 / 2024

Milten Durusu

Milten Durusu

Uzun süre bölgede farklı yatırımlar gerçekleştiren Milten Holding, Arnavutköy’de hedef büyüttü. Şirket 400 milyon dolarlık yatırımla, bölgeye liman, otel, rezidans ve AVM yapacak

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Arnavutköy Durusu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Durusu Mahallesi 1. Etap 107 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Durusu Mahallesi, 170 ada 8 parselde yer alan arsayı 10 milyon 995 bin 318 TL'ye satıyor... 

Gaziosmanpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Müdürlüğü, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Durusu Mahallesi, 115 ada 1 parselde yer alan arsayı milyon 745 bin 557 TL'ye satıyor...

Arnavutköy'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, Arnavutköy Durusu Mahallesi'nde bulunan 18 bin 325 metrekarelik arsayı 10 milyon 995 bin 318 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

Arnavutköy Durusu Mahallesi plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Durusu ( Terkos ) Mahallesi, 1 pafta, 138 ada, 1, 8 ve 9 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 17 Ekim 2018 tasdik tarihli tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Durusu Köyü'ne yatırımcılar akın etti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahının Küçükçekmece - Sazlıdere - Durusu koridorundan geçeceğini açıklamıştı.

Kanal İstanbul'un güzergahı açıklandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul'un güzergahını açıkladı. Bakan Arslan, "Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridoru Kanal İstanbul için en uygun güzergah olarak seçilmiştir." dedi. 

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

3. havalimanı arsa fiyatlarını uçurdu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan 3. havalimanı projesinin ilk etabının 2018 yılında hizmete açılması hedefleniyor. Arnavutköy’de Tayakadın, Yeniköy, Durusu Gölü ve Karaburun mevkilerinde arsa fiyatları yüzde 30 ila 50 oranında arttı.

TNM Portakal Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TNM Portakal Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlknur Portakal tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Arnavutköy, Cami Mahallesi, Durusu Yeniköy Caddesi'nde kuruldu.

2000 yılında Durusu Park Evleri'nde 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri!

2000 yılında Üstay İnşaat tarafından 5 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Durusu Park Evleri Projesi'nde bulunan arsa ve konutların satışı 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ile devam ediyormuş.

Milten Durusu Haberi

Milten Durusu

Madencilikten, güvenli ve alternatif yaşam alanları inşa etmeye, çevre dostu ve ekonomik enerji sistemleri üretmekten, turizme kadar birçok alanda yaklaşık 50 yıldır hizmet veren Mil-Ten Holding yeni projelere yelken açtı. Milten Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten, "İnşaat sektöründe daha da büyümeyi hedefliyoruz. Özellikle Arnavutköy'de turizm ve rezidans konusunda yeni yatırımlarımız yolda. İstanbul'da farklı yerlerde arazi bakıyoruz. Farklı projeler geliştireceğiz" dedi.


Kendi ekonomisini üretecek


Şirket, yeni projesinde yat limanı, otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan karma bir proje planlıyor. Planın ilk ayağını oluşturan yat limanı inşaatına başladıklarını ve ruhsatını aldıklarını belirten Ökten, "Projenin toplam yüzölçümü büyüklüğü 460 bin metrekare bunun 371 bin metrekaresi yat limanı geri kalan bölüm ise bir büyük otel, bir butik otel, rezidans, alışveriş merkezi, kafe, restronat, spor...