28 / 04 / 2024

Mim Mühendislik tünel projeleri

Mim Mühendislik tünel projeleri

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Dağ Mühendislik iki projeyle Emlak Konut'un kampanyasına katıldı!

Dağ Mühendislik, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut tarafından hayata geçirilen tarihi 'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz' kampanyasına Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleriyle katıldı.

Mim Mühendislik yerli izolatör sistemi üretiyor!

Depremde binaların yıkılmasını önleyen izolatör sistemini üreten Mim Mühendislik, Avrupa ’ya ihracat hedefliyor. Türkiye’de yüzde yüz yerli olarak üretimine başladı.

Çimen Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Aydın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Nisan'da kuruldu.

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Öğülmüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sakine Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Cırdı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Tepe Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Batal, Yavuz Köroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mart'ta kuruldu.

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eyinur Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Tös Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kaplan İş Merkezi Bahçelievler'de kuruldu.

YKY Yapı Mühendislik Gıda Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKY Yapı Mühendislik Gıda Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, Mehmet Yılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burhan Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Mim Mühendislik tünel projeleri Haberi

Mim Mühendislik tünel projeleri

2000 yılından beri çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Mim Mühendislik,  Ankara’nın Kahraman Kazan ilçesinde üretim faliyetlerine devam ediyor. 


Başta İstanbul ve Ankara metrosu olmak üzere, onlarca projeye imza atan Mim Mühendislik, ulaşımda dönüşümleri hayata geçiriyor. Firma, tünel kalıp sistemleriyle dünyanın en büyük 3 firmasından biri hâline gelmeyi başardı.


Mim Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Ankara Ayaş Tüneli ile başladığımız yolculukta İzmir Garnizasyon Tüneli, Urfa Tüneli, Çayırban Tüneli, Kınık Tüneli, Akyar Barajı ve Eğrekkaya Barajını tamamlandık. Urfa tünelleri, Ayaş Tüneli, Çayıran Tüneli, Sivas Erikli Tüneli ve Kınık Tüneli benim için bir eğitim merkezi oldu. Ayrıca tünel kazısı ile ilgili Avusturalyalılarla bir çalışmamız oldu. Bunun sonucunda Türkiye’deki tünellere yayıldık. Nerede tünel var, biz oradayız” diye konuştu.


Tünel kalıp sistemlerinde dışa bağımlığı bitirdiklerini söyleyen...