18 / 05 / 2024

Mimar Alev Şahin

Mimar Alev Şahin

KHK ile 2011 yılından bu yana çalıştığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevinden ihraç edilen mimar Alev Şahin, 'İşimi, ekmeğimi geri istiyorum' talebiyle kent merkezinde oturma eylemi başlattı.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

İhraç edilen Mimar Alev Şahin oturma eylemi yaptı!

KHK ile 2011 yılından bu yana çalıştığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevinden ihraç edilen mimar Alev Şahin, 'İşimi, ekmeğimi geri istiyorum' talebiyle kent merkezinde oturma eylemi başlattı.

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Mücahit Şahin: Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü hızla büyüyor!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

Hande Sancaklı Şahin kimdir?

Mimar Hande Sancaklı Şahin kimdir? Mimar Hande Sancaklı Şahin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hande Sancaklı Şahin, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Sancaklı Şahin...

Murat Şahin kimdir?

Mimar Murat Şahin kimdir? Mimar Murat Şahin, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Murat Şahin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Şahin'in biyografisi...

Mesa Şirketler Topluluğu'nun acı günü! Ahmet Şahin yaşamını yitirdi!

Mesa Şirketler Topluluğu tasarım grubunda görev yapan mimar Ahmet Şahin yaşamını yitirdi

Dr. Ahmet şžahin kimdir

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı olan Dr. Ahmet şžahin,  1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 'nden mezun oldu.  şžahin, Antalya'da yapılan köprülü kavşakların mimarı olarak biliniyor.

Zambak Mimarlık, inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Zambak Mimarlık, en az 7 yıl şantiye tecrübesi olan inşaat mühendisi ile, proje tasarım grubunda çalışacak, iyi derecede modelleme ve görselleştirme programları kullanan mimar arıyor

Öz Yapı İnşaat mimar arıyor!

Öz Yapı İnşaat bünyesinde çalışacak eleman arıyor. Firma merkez ofisinde görevlendirilmek üzere, Autocad kullanabilen, en az 5 yıl proje tasarımı, çizimi, uygulama deneyimi bulunan mimar arıyor....

Öz Yapı İnşaat mimar arıyor!

Öz Yapı İnşaat bünyesinde çalışacak eleman arıyor. Öz Yapı İnşaat merkez ofisinde görevlendirilmek üzere mimar, Maltepedeki şantiyesinde görevlendirilmek üzere elektrik mühendisi, inşaat teknikeri ve harita teknikeri arıyor....

Mimar Alev Şahin Haberi

Mimar Alev Şahin

DÜZCE'de, 6 Ocak 2017 tarihinde yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 2011 yılından bu yana çalıştığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevinden ihraç edilen mimar Alev Şahin, 'İşimi, ekmeğimi geri istiyorum' talebiyle kent merkezinde oturma eylemi başlattı.


Alev Şahin, kentin en işlek noktalarından Spor Sokak girişindeki meydanda oturma eylemi başlattı. Elinde, 'İşimi, ekmeğimi geri istiyorum' yazılı dövizle oturan Alev Şahin'e bazı vatandaşlar da destek verdi. Mimar Alev Şahin, KHK ile hiçbir gerekçe gösterilmeden kamudaki görevinden ihraç edildiğini belirtti.

1999 yılındaki Gölcük ve Düzce depremlerinde çürük binaların enkazında ölen insanlardan etkilenerek mimar olduğunu belirten Alev Şahin, meslek hayatı boyunca mimarlık bilgi ve birikimimi deprem görmüş bir halkın çıkarından başka hiçbir şey düşünmeden halk için kullandığını söyledi. Alev Şahin, bu sürede denetimsizliğe göz...