27 / 04 / 2024

mimar Ali Osman Öztürk

mimar Ali Osman Öztürk

Armada AVM tasarımı ile 2004 yılında ödül alan, Armada, Via/port ve Metroport gibi AVM’lerin mimarı olan Ali Osman Öztürk kimdir? Ali Osman Öztürk bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

mimar Ali Osman Öztürk Haberi

mimar Ali Osman Öztürk

Ali Osman Öztürk kimdir?

Ali Osman Öztürk, 1965 Ankara doğumlu. 1987 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'ne giren Ali Osman Öztürk ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden lisans ve yüksek lisans derecelerini aldı. 


1992 yılında yüksek lisansını Bina Bilgisi Anabilim Dalı'nda tamamladı. 1987-93 yılları arasında ODTÜ Mimarlık Bölümü Tasarım Stüdyosu’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 


1997 yılına kadar ODTÜ’de, 1998 yılında Gazi Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak dersler verdi. 1997 yılında kurduğu A Tasarım Mimarlık bürosu ile birlikte projeler üretmeye devam ediyor. 


Birçok ünlü mimarlık bürosunda çalıştıktan sonra 1997 yılından itibaren A Tasarım'ı kurarak alışveriş merkezleri, ofis, eğitim, konut yapıları, oteller, sağlık yapıları, kültür ve eğlence yapılarının yanı sıra kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdi.


2004 yılı Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülünü Armada Alışveriş ve İş Merkezi...