14 / 05 / 2024

mimar ana yönetmeliği

mimar ana yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 26 Eylül 2014 tarihinde 29131 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31393 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odalı Birliği İçmimarlar Odası Ana Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odalı Birliği İçmimarlar Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni imar yönetmeliği RE360'ta konuşuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Aremas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenen  RE360'ın ikinci gününde de önemli konular konuşuldu. Yeni imar yönetmeliği RE360'ta konuşuldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ana yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan düzenlemeler..

TMMOB peyzaj mimarları odası ana yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB peyzaj mimarları odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 10 Ocak 2017 tarihinde 29944 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB mimarlar odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

TMMOB mimarlar odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 9 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan yeni düzenlemeler..

mimar ana yönetmeliği Haberi

mimar ana yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 26 Eylül 2014 tarihinde 29131 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler şu şekilde sıralanıyor:


YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odasından:


TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ORMAN


MÜHENDİSLERİ ODASI ANA YÖNETMELİĞİNDE


DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 12/7/2006 tarihli ve 26226 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinin 12 nci maddesinin madde başlığındaki “komisyonluğu” ibaresi “komisyonu” olarak ve 3 üncü fıkrasındaki “komisyonluğuna” ibaresi “komisyonuna” olarak değiştirilmiştir.


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendi yürürlükten kaldırılmıştır.


MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin...