17 / 05 / 2024

mimar Burcu Özen Kundak

mimar Burcu Özen Kundak

Mimar Burcu Özen Kundak kimdir? Mimar Burcu Özen Kundak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Burcu Özen Kundak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Pandemi mimariyi nasıl etkileyecek? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşamın her alanını etkilediği gibi mimariyi de büyük alanda etkiledi. Mimar Burcu Arkut Acun, mimari de değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti!

Yüksek Mimar Özen Otağ vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Paşa Köprüsü Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

İşte Aleksander Remizov'un tasarladığı yüzen otel!

Rus mimar Aleksander Remizov, 3-4 ay içinde inşaatı tamamlanabilecek bir otel tasarladı. Tasarladığı yüzen otelin yarısı denizin üzerinde, yarısı ise denizin altında kalıyor.

Burcu Yücetaş Ural kimdir?

Mimar Burcu Yücetaş Ural kimdir? Burcu Yücetaş Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burcu Yücetaş Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burcu Yücetaş Ural...

Perin Özen Öztürker kimdir?

Mimar Perin Özen Öztürker kimdir? Mimar Perin Özen Öztürker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Perin Özen Öztürker, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Perin Özen Öztürker...

Burcu Özen Kundak kimdir?

Mimar Burcu Özen Kundak kimdir? Mimar Burcu Özen Kundak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Burcu Özen Kundak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

mimar Burcu Özen Kundak Haberi

mimar Burcu Özen Kundak

Burcu Özen Kundak kimdir?

Burcu Özen Kundak, 1979 yılında İzmir'de doğdu. 1996 yılında İzmir Özel Türk Lisesi'ni bitirdikten sonra 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2003 yılında Hande Uğur Balçu ile Netto Mimarlık'ı kurdu. Tüm Türkiye çapında mimari ve iç mimari projeleri üzerine çalışmaktadır. 


Aynı zamanda İzmir Yaşar Üniversitesi'nde iç mimari proje derslerini yürütmektedir.


Netto Mimarlık

2003 yılında kurulan Netto Mimarlık Firmasının hizmet alanları içerisinde eczane, ev, ofis, apartman, spor salonu, güzellik merkezi, sağlık merkezi, otel ve kafe gibi farklı mekan tasarımları...