07 / 05 / 2024

mimar Fatma Kurdoğlu

mimar Fatma Kurdoğlu

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Korhan Kurdoğlu Kimdir?

Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Korhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Artali İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artali İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Ademoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Sekur Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sekur Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Kurdoğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde ada bazında çözümler üretilmeli!

Mimar Fatma Kılıç, mimarlık mesleği ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Bir bölgenin altyapı sorununu çözmeden imara açmak yanlıştır. Bu yapılırsa yatay mimari diye söz edilen kısıma geçilmiş olacak. Mevcut konutlarımıza da ada bazında çözümler üretilmesi lazım" diye konuştu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Konutta düşük faiz rekorla etkisini gösterdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “Düşük konut faizi etkisini gösterdi, konut satışında rekor geldi” dedi. Erkurtoğlu, konut satışlarına ilişkin konuştu. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

mimar Fatma Kurdoğlu Haberi

mimar Fatma Kurdoğlu

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Fatma Kurdoğlu, 1983 yılında Artvin Arhavi'de doğdu. 2006 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2010 yılına kadar farklı ofislerde iş tecrübesi edindikten sonra, Galatayapı bünyesine çalışmaya başladı ve 2011 yılında aynı firma bünyesinde bulunan Cenova Mimarlık Şirketi ortağı oldu. 


Şu anda Cenova Mimarlık'ta proje koordinatörü olarak tasarımlarına devam etmektedir.


Cenova Mimarlık..

Şirket Profili

2009 yılında "Galata Yapı Ltd" bünyesinden kurulmuştur. Genellikle tarihi sit alanında faaliyet göstermesi sonucunda II. Derece eser olarak nitelenmiş binaların restorasyon ve renovasyon projelerinden konsept dizayn aşamasına kadar gelişimi konusunda uzmanlaşmıştır. 


Temel faaliyet

Cenova Mimarlık Ltd, kuruluşundan bugüne kadar geçen süreç içerisinde; otel,konut, şirket genel müdürlük binaları ve farklı amaçlara hizmet eden birçok binanın mimari projesini, restorasyon ve renovasyonunu  başarı ile tamamlamış, en yüksek kalite ve mükemmelliği hedefleyerek zamanında...