15 / 05 / 2024

mimar Göksel Sezer

mimar Göksel Sezer

Mimar Göksel Sezer kimdir? Mimar Göksel Sezer, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Göksel Sezer, bugün mimari çalışmalarına devam ediyor mu? İşte Mimar Göksel Sezer'in biyografisi..

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Göksel, Enes Oğuzhan Ay, Melih Ünal ve Sadık Haldun Öncüloğlu ortaklığında kuruldu..

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demirtaş tarafından açıldı. 

Göksel Mercan Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

Göksel Mercan Yapı İnşaat'a 14 Ağustos 2017 tarihinde verilen 3 aylık geçici mühletin 8 Kasım 2018 tarihi saat 14:37'den itibaren 2 ay süre ile uzatılmasına karar verildi....

Göksel Mercan Yapı konkordato talep etti!

Göksel Mercan Yapı İnşaat, konkordato talebinde bulundu. Firma, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca, hacizlere karşı koruma talep etti.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Öz1 İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz1 İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Göksel Keleş tarafından kuruldu. 

Mimar Gülseven Diken arazi anlaşmazlığının 4'ncü kurbanı oldu!

Diyabakır'da yıllardır bitmeyen arazi anlaşmazlığı 4'ncü canı aldı. Batı Karakoç Köyü’nde 2 hafta önce tarlada bulunan cesedin, Mimar Gülseven Diken’e ait olduğu belirlendi.

mimar Göksel Sezer Haberi

mimar Göksel Sezer

Göksel Sezer kimdir?

1944 yılında İzmir’de doğdu. İlköğretimini Eskişehir’de tamamladı. (1950-1955) Ortaöğretimini Karşıyaka Lisesi ve Karşıyaka Koleji’nde tamamladı. 


Yüksek öğrenimini 1963-1967 yılları arasında İzmir Özel Ege Mimarlık ve Mühendislik Yüksek Okulu Mimarlık Bölümünde; yüksek lisansını ise İstanbul Yıldız Teknik Okulu Mimarlık Bölümü’nde gerçekleştirdi.


Askerlik hizmetinin (1967-1970) ardından Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Doktorasını yaptı.


Eğitimi sonrasında 1970-1977 yılları arasında İzmir Özel Ege Mimarlık ve Mühendislik Yüksek Okulu’nda öğretim üyeliği; 1977-2000 yılları arasında ise Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalıştı.


Göksel Sezer, 2000 yılı şubat ayında emekliye...