05 / 05 / 2024

mimar Görkem Güvenç kimdir

mimar Görkem Güvenç kimdir

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Mimar Bozkurt Güvenç vefat etti!

Antropolog, mimar, eleştirmen, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. Bozkurt Güvenç vefat etti. 92 yaşındaki Güvenç, bir süredir zatürre tedavisi görüyordu...

Grill Polonez Restaurant'ı Mimar Görkem Volkan tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğünde MDArch tarafından Ataşehir’de tasarlanan Grill Polonez Restaurant, iç mekandaki renk seçimleri, hareketli dokusu ve yabancılık hissinden uzak, sıcak atmosferiyle samimi ve natürel bir tasarım anlayışı sergiliyor.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Didem Güven: Tasarım yaparken kullanıcı talepleri irdelenmeli!

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı.

Mimar Güvenç Özel'in Mars'taki evini robotlar inşa edecek!

NASA’nın açtığı “Mars Kolonisi Mimari Tasarım Yarışması”nda Türk mimar Güvenç Özel’in projesi 168 proje içinden dördüncü seçildi.Güvenç Özel projesini Habertürk’e anlattı.

Mars Kolonisi mimari yarışmasında Güvenç Özel'in projesi dördüncü oldu!

NASA’nın düzenlediği ‘Mars Kolonisi’ isimli mimari yarışması yakın zamanda ilk insanlı koloninin kurulacağını ortaya koydu. 168 projenin katıldığı yarışmada Türk mimar Güvenç Özel’in projesi finale kalarak dördüncü oldu.

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Tüketici güven endeksi yüzde 4,9 azaldı!

TÜİK ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,9 azalarak 70,3 oldu.

İnşaat sektörüne güven yüzde 2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. İnşaat sektörü güven endeksi, ekimde aylık bazda yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı...

İnşaat ve hizmet sektörü güven endeksleri geriledi!

İnşaat sektörü güven endeksi, ekimde aylık bazda yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı, perakende ticaret sektörü güven endeksi ise yüzde 0,1 arttı...

mimar Görkem Güvenç kimdir Haberi

mimar Görkem Güvenç kimdir

Görkem Güvenç, 1983 yılında Eskişehir'de doğdu. 2007 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. 


Lisans eğitimi sırasında, uygulama projeleri ve proje yönetimi alanında özelleşmiş Metrik Mimarlık Bürosu'nda çalışmaya başladı. Kariyerine yüksek lisans eğitimi için gittiği Milano'da devam etti. 


Domus Academy'de, Urban Development & Architectural Design alanında aldığı master eğitimi sırasında, başta Luksemburg - Le Fonds Belval Beyond the City of Science olmak üzere çok sayıda uluslararası workshop a katıldı. 


Yüksek lisansını tamamladıktan sonra Milano merkezli, kentsel ve mimari tasarım ofisi, Barreca&LaVarra ile çalışmaya başladı. Birçok yarışma grubu içerisinde dereceler kazandı. 


Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam...