25 / 07 / 2024

mimar Gülay Keleş Usta

mimar Gülay Keleş Usta

Mimar Gülay Keleş Usta kimdir? Mimar Gülay Keleş Usta, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Gülay Keleş Usta hangi kitapları yazdı? İşte Mimar Gülay Keleş Usta'nın biyografisi bu haberde...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Duman tarafından kuruldu.

Lotis Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotis Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Başak Keleş tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

Üg Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üg Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümran Kanat ve Gülay Erkan ortaklığında kuruldu.

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

mimar Gülay Keleş Usta Haberi

mimar Gülay Keleş Usta

Gülay Keleş Usta kimdir?

1963 yılında Trabzon'da doğdu. 1985 yılında KTü Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans tezini tamamlayan Usta, 1994'te doktora tezini tamamladı ve 1996'da doçent ünvanını kazandı. Bu süre içerisinde çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalara katıldı ve ödüller kazandı. 


Yurtdışı ve yurt içinde yayınlanmış birçok makaleleri olan Gülay K. Usta, kalen KTü Mimarlık Bölümü'nde öğretim üyesi ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.


Kitapları

Anadolu Türk Mimarlığı için Görsel Sözlük (2001)


Hakkındaki Yazılar

Bir Grup Mimari Öneri: Ayhan Usta ve Gülay Keleş Usta (Arredamento Mimarlık, , 02/2005)


Katıldığı Etkinlikler

2005 Betonart Mimarlık Yaz Okulu (Yaz Okulu, 2005)


Mimar Gülay Keleş Usta projeleri..

Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Mimari Yarışma Projesi - 7....