26 / 05 / 2024

mimar hakan külahçı

mimar hakan külahçı

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Antalya'daki Kesik Minare'ye külah takıldı!

Antalya'da Kesik Minare olarak bilinen Şehzade Korkut Cami'nin minaresine külah takıldı. Takılan külah bazı kesimler tarafından tartışmaya neden oldu.

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

İngiliz mimar yıkık tuvaletten ev yaptı!

İngiliz mimar Laura Jane Clark 1929'da inşa edilen ve 1980'lere kadar kullanılan terk edilmiş tuvaleti tek odalı bir daireye dönüştürdü.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Şehzade Korkut Camisi 123 yıl sonra külahına kavuştu! 

Antalya'da bulunan ve bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle tadilatta olan Şehzade Korkut Camisi'nin külahı 123 yıl sonra yerine takıldı. 

mimar hakan külahçı Haberi

mimar hakan külahçı

Salı Grubu'nun haftalık toplantısı, Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gerçekleştirildi. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, başkanlığındaki toplantının konuğu Salı Grubu üyesi iç mimar Hakan Külahçı oldu. Külahçı, üniversite yıllarından bugüne kadar yaşadıklarını, tecrübelerini paylaştı. 1979 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık bölümüne kayıt yaptırdığını dile getiren Külahçı, 1984 yılında mezun olduğunu, sonrasında farklı özel şirketlerde çalıştığını ve 1988 yılında mimar olan eşi Pınar Külahçı ile evlenerek Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.


1990 yılında kardeşi Gökhan Külahçı ile ortak olduğunu aktaran Hakan Külahçı, iş hayatında inişli çıkışlı birçok dönemden geçtiklerini kaydetti. Kardeşi ve eşiyle mobilya üretim ağını genişleterek başarılı işlere imza attıklarını anlatan Külahçı, güçlü bir ofis ve üretim ekibi barındıran Türkiye'nin önemli, iç...