02 / 05 / 2024

mimar Hasan Hüseyin Arıkan

mimar Hasan Hüseyin Arıkan

Tokat Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan kimdir? Hasan Hüseyin Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Arıkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

Hüseyin Yıldırım Tokat Erbaa'nın imar değişikliğini açıkladı!

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlere imar değişikleriyle ilgili bilgi verdi.

Hüseyin Terzioğlu kimdir?

Mimar Hüseyin Terzioğlu kimdir? Mimar Hüseyin Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hüseyin Terzioğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Terzioğlu...

İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu vefat etti!

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 1960 mezunu İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu 6 Mart 2015 günü hayatını kaybetti.Cenazesi 8 Mart 2015 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir?

Tokat Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan kimdir? Hasan Hüseyin Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Arıkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Hasan Hüseyin Uzun kimdir?

Bartın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun kimdir? Hasan Hüseyin Uzun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Uzun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Hüseyin Uzun...

Hüseyin Cılbak kimdir?

İç Mimar Hüseyin Cılbak kimdir? Hüseyin Cılbak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Cılbak, Apartman ve Toplu Yapı Site Yönetimleri Bilgi Kaynakçası kitabını ne zaman yazdı?

Hüseyin Sözlü: Yeni binalar kültürümüzden izler taşımalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada, "Yeni binalarımız Türk mimarının, Türk mimarisinin eserleri olduğunu hissettirecek şekilde, geleneksel mimarimizden, bizim kültürümüzden izler taşımalı" dedi

Hüseyin Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Hüseyin Kahvecioğlu kimdir? Mimar Hüseyin Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Kahvecioğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hüseyin Kahvecioğlu...

Hüseyin Egeli kimdir?

Mimar Hüseyin Egeli kimdir? Mimar Hüseyin Egeli, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hüseyin Egeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Egeli...

mimar Hasan Hüseyin Arıkan Haberi

mimar Hasan Hüseyin Arıkan

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir?

Tokat Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "02.03.1958 tarihinde Almus’ta  doğdum.İlk ve Orta okulu Almus, Lise Eğitimimi Kayseri İnşaat Teknisyen okulunda tamamladım. 


Daha sonra sırası ile Antakya Meslek Yüksek Okulu ve Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinde öğrenim gördüm. 


İlk memuriyete 31.01.1980 tarihinde Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğünde başladım.Sırası ile Tokat İl İmar Müdürlüğü ve Edirne Bayındırılık ve İskan Müdürlüğü bünyelerinde Belediye ve mücavir alan sınırları dışında gerek denetim elamanı gerekse idari görevlerde bulunmak suretiyle imar faaliyetlerini yürüttüm.


1992 ile 2003 tarihleri arasında Ankara Bayındırılık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde yine gerek kontrol Mimar gerekse Yapı Şube Müdürü, Proje Şube Müdürü gibi idari görevlerde bulunmak suretiyle Kamu yapılarının denetim çalışmalarını yürüttüm.


13.06.2003 tarihinde mülga Tokat Bayındırılık ve İskan...