07 / 05 / 2024

Mimar Hikmet Koç

Mimar Hikmet Koç

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ve mal sahibi Işıl Doğan, mimar Hikmet Koç veya varisleriyle görüşmek istediğini bir ilanla duyurdu

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Serkoç İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkoç İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Koç ve Serhat Dayan ortaklığında kuruldu.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı, İBB Meclisi’nde!

İBB Meclis üyesi Mimar Ülkü Koçar, Kadıköy Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın son durumunu İBB Meclis gündemine getirdi.

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.

AÜ mühendislik fakültesi ek binası hizmete açıldı!

Mühendislik Fakültesi bünyesinde yapılan ek bina hizmete başladı. Düzenlenen açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın yanı sıra, rektör yardımcıları ve fakülte dekanları da katıldı.

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne ek bina yapıldı!

Mühendislik Fakültesi bünyesinde yapılan ek bina hizmete başladı. Düzenlenen açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın yanı sıra, rektör yardımcıları ve fakülte dekanları da katıldı.

Daire fiyatını etkileyen koşullar!

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu 22 Eylül 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Hacı Bayram Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.

Mimar Hikmet Koç Haberi

Mimar Hikmet Koç

Verilen ilan şöyle; 


DUYURU


İstanbul İli; Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesi, 72 pafta; 1293 ada; 41 parsel sayılı yerde mevcut yapının ( ya da projenin ) devamı niteliğinde tadilat / ilave / yenileme projelerinin yapılması ihtiyacı doğmuştur. Söz konusu yapının / projenin müellifi Mimarlar Odası 644 Oda Sicil numaralı mimar Hikmet Koç veya varisleri ile konuyla ilgili olarak görüşmek dileğindeyiz.


Proje Müellifi / varislerin konuyla ilgili olarak 15 gün içerisinde Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent şubesiyle ve aşağıda adres ve telefonları verilen mal sahibi Işıl Doğan ile irtibata geçmeleri rica olunur.(duyurulur.)

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Tel:+90 212 251 49 00

Mal Sahibi: Işıl DOĞAN

Adres : Kuştepe Mh. Mecidiyeköy Yolu Cad. No. 12 Kat.5 Şişli/İST.

Tel : 0212. 274 85 61


İlan için