27 / 04 / 2024

mimar Kemal Demir

mimar Kemal Demir

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Polen Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Polen Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cesur ve Kemal Demir ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

Park 34'te hemen teslim son daireler!

Emlakkulisi.com olarak, Demir Yapı Organizasyon Müdür Yardımcısı Mimar Fatih Demir ile son dairelerin satışlarının sürdüğü Park 34 projesini konuştuk.

Kardez İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardez İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rosso Mimarlık, Mersin evlerini tasarlıyor!

Geçtiğimiz yıl sonunda kurulan Rosso Mimarlık, Mersin'e tasarım ruhu getirdi. Rosso Mimarlık Ortağı Mimar Sevgi Demir, mutfak ve banyo dolabı başta olmak üzere tezgâh, ankastre gibi tamamlayıcı ürünlerin tasarımım ve montajım yaptıklarını aktardı.

Gazi Durul Kuşdemir kimdir?

Mimar Gazi Durul Kuşdemir kimdir? Mimar Gazi Durul Kuşdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gazi Durul Kuşdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak Akkoza Evleri Begonya'da kuruldu.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

İlim Turizm ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlim Turizm ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Kemal Demir, Bülent Temiz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

mimar Kemal Demir Haberi

mimar Kemal Demir

Kemal Demir kimdir?

Kemal Demir, 1963 yılında Kayseri'de doğdu.  Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Lisans (1985) mezun oldu.


Kemal Demir, Yüksek Lisansı 1988 yılında, Doktorayı 2000 yılında aldı.


1985 yılından itibaren serbest mimarlık faaliyetlerini sürdürdü. 


Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993-2005 yılları arasında yarı zamanlı, 2005 yılından itibaren Öğretim Görevlisi olarak eğitim çalışmalarına devam...