09 / 05 / 2024

Mimar Ömer Çamoğlu kimdir

Mimar Ömer Çamoğlu kimdir

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Velioğlu tarafından kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

Ömer Niziplioğlu: Hatay yazlık konutlarla doldu!

Hatay'ın, turizm kenti olduğunu söyleyen ULİKAD Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Sadece yazlık konutlar yapıldığı sahili kaybediyoruz çok daha fazla gelire refaha ulaşabilme imkanı varken bu şekilde kalması hepimizin kaybıdır'' dedi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Mimar Ömer Çamoğlu kimdir Haberi

Mimar Ömer Çamoğlu kimdir

Ömer Çamoğlu kimdir?


İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nden mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarında başlayan çalışma hayatına çeşitli mimarlık atölyelerinde devam eden mimar, kısa süreli yurt dışı eğitiminden sonra 1978 yılında kurduğu Çamoğlu Mimarlık ofisiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Otuz yılı aşkın bu yoğun süreç aynı çatı altında devam etmektedir.


Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli ölçeklerde;


Villa,apartman,rezidans,toplu konut v.b.yaşam kompleksleri; otel,tatil köyleri,eğlence-turizm tesisleri; tematik parklar (Aquapark v.b.); hastane,ofis,AVM projeleri; karma fonksiyonlu(Konut,ofis,otel,ticaret v.d.); golf resort kompleksleri ile spor tesisleri, eğitim ve kültür tesisleri gibi değişik yapıların konsept tasarımlarından başlayarak uygulama-detay projelerinin komple projelendirilmesi,uygulama danışmanlık hizmetleri Çamoğlu Mimarlık şirketinin kuruluşundan itibaren faaliyetlerini oluşturmuştur.



Ömer Çamoğlu ve Çamoğlu Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Cenap Şahabettin Sok. No:85  34718 Koşuyolu - İstanbul - Türkiye

Telefon : 0216 3267608-09 pbx

Faks :...