27 / 04 / 2024

mimar Osman Ural

mimar Osman Ural

Mimari çalışmalarına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmekte olan Osman Ural kimdir? Osman Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Osman Ural..

Konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Mimar Osman Dağ, konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalara değindi. İşte konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Osman Adak vefat etti!

Çağdaş Mühendisler Mimarlar Derneği ve Gemi İnşaa Mühendisleri Odası başkanlarından, eski Denizcilik Bankası İnşaat İşleri ve Projeler Müdürü Ali Osman Adak vefat etti.

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan hayatını kaybetti. Gürdoğan'ın cenazesi yarın Muğla Akyaka Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Osman Ural kimdir?

Mimari çalışmalarına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmekte olan Osman Ural kimdir? Osman Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Osman Ural..

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Erkan Ural kimdir?

Mimar Erkan Ural kimdir? Erkan Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erkan Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erkan Ural...

Burcu Yücetaş Ural kimdir?

Mimar Burcu Yücetaş Ural kimdir? Burcu Yücetaş Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burcu Yücetaş Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burcu Yücetaş Ural...

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak" dedi

Ergin Evler, Bursa'nın tarihi yaşatmayı hedefliyor!

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.

Osman Kağıt kimdir?

Mimar Osman Kağıt kimdir? Mimar Osman Kağıt bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Osman Kağıt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Ali Osman Öztürk kimdir?

Armada AVM tasarımı ile 2004 yılında ödül alan, Armada, Via/port ve Metroport gibi AVM’lerin mimarı olan Ali Osman Öztürk kimdir? Ali Osman Öztürk bugüne kadar hangi işlere imza attı?

mimar Osman Ural Haberi

mimar Osman Ural

Osman Ural kimdir?

Osman Ural, 2011 yılında Kuzey Carolina Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından 2012 yılına dek Emre Arolat Mimarlık' ta tasarımcı mimar olarak çalıştı. 


2012 yılından bu yana ödüllü mimarlık ve kentsel tasarım ofisi ABOUTBLANK ile birlikte tekil konut ölçeğinden stratejik kentsel tasarım ölçeğine dek geniş bir skalada projeler üretti, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. 


EAA bünyesinde Milli Reasürans Sanat Galerisi'nde FABRİKA başlıklı ve ABOUTBLANK ile Antalya Mimarlık Bienali'nde (2013) Açık-Kaynak Mimarlık başlığı ile sergiler tasarladı. Profesyonel hayatına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmektedir.


Aboutblank

Ofisin esnek çatısı 2005 yılında Ozan Özdilek, Hasan Sıtkı Gümüssoy, Erhan Vural and Gökhan Kodalak tarafından kolektif bir ortaklık olarak kuruldu, 2011 yılında Nişantaşı'na taşınarak resmi mimarlık ofisi statüsüne kavuştu. 


ABOUTBLANK interdisipliner işleyişe sahip ödüllü bir mimarlık...