07 / 05 / 2024

Mimar Şehnaz Ünügür eşi

Mimar Şehnaz Ünügür eşi

Mimar Şehnaz Ünügür, 5 yıl önce boşandığı Corvus şaraplarının sahibi eski eşi Reşit Soley’e boşanma kurallarına aykırı davrandığı nedeniyle alacak davası açtı. İddiaya göre Soley 10 taşınmazı devir günü başkalarına kiraladı.

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Maalesef 'uzatmaları oynuyoruz' 

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı bir canlı yayında İstanbul depremi ile ilgili olarak uyarılar yatı. Sayın Görür, İstanbul'da beklenen depremin 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde olabileceğini kaydetti. 

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Toyota çıldırmış olmalı: Türkiye fiyatını görünce hayrete düşeceksiniz

Temmuz ayında bir kez daha zamlanan Toyota Land Cruiser Prado'nun güncel fiyatını görenler gözlerine inanamıyor. İşte detaylar...

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Gram altında beklenen seviye sonunda göründü! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatlarında gözler Fed faiz  kararına çevrildi. Piyasaların beklentisi Fed'in faizleri düşürebileceği yönünde. Gram altın tarafında ise beklenen o seviye bugün göründü.  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Mimar Şehnaz Ünügür eşi Haberi

Mimar Şehnaz Ünügür eşi

Corvus şaraplarının sahibi Reşit Soley ile eşi Şehnaz Ünügür, 5 yıl önce boşandı. Mahkemeye sunulan boşanma protokolüne göre; Soley, Çanakkale Bozcaada'ya bağlı Alabey ve Cumhuriyet mahallelerindeki 10 ayrı taşınmazın yüzde 50 hissesini boşanma kesinleştikten sonra Ünügür'e devretmeyi kabul etti. Ünügür de 6 milyon lira tazminat ve aylık 25 bin liralık nafaka isteminden vazgeçti.


İddiaya göre Soley 10 taşınmazın yüzde 50 hissesini boşandığı Ünügür'e devretti. Ancak devir günü 10 taşınmazı üçüncü kişilere 15 yıllığına kiraladı. Ünügür'ün de bu taşınmazlardan hem maddi hem fiziki anlamda yararlanma hakkı ortadan kalktı. Aldatıldığını iddia eden Ünügür, taşınmazları kullanamadığı ve maddi olarak zarar ettiği gerekçesiyle Soley'e İstanbul Aile Mahkemesi'nde ecrimisil istemli alacak davası açtı. Ünügür ilk etapta 750 bin lira tazminat ile kiralama şerhinin ve tapuda...