05 / 05 / 2024

Mimar Sıdıka Bebekoğlu

Mimar Sıdıka Bebekoğlu

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Rusya'daki kriz buğday fiyatlarını resmen uçurdu! Buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? Çiftçiler dikkat! 

Dünyanın en büyük tahıl ihracatçılarından biri olan Rusya'da hafta sonu yaşanan Wagner krizinin ardından buğday fiyatları resmen uçtu. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gıda fiyatlarında son dakika şoku! Buğday, arpa ve mısır kaç TL oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yakından izlenen Küresel Gıda Fiyat Endeksi’nde aylık düşüş yüzde 1,9 şeklinde oldu. Peki Buğday, arpa ve mısır kaç TL oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Süleyman Kaşıkçı: Emlakta dünyayı ayağınıza getiriyoruz!

Dünya genelindeki emlak ve inşaat projelerini internette karşılaştırmalı olarak tanıtan Frapis'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaşıkçı, 'Artık Esenyurt'taki ev projelerini incelerken aynı anda Glasgovv Havalimanındaki bir otopark yatırım projesini incelemek mümkün' diyor.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yalısına kaçak kat çıkmasına 4 yıl boyunca göz yuman ve yıkım kararını da yerine getirmeyen Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileri hakkında soruşturma izni vermedi.

Süleyman Orakçıoğlu, Giresun’a ikinci fabrikayı açtı!

Damat Tween ve D’s Damat markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu Giresun’a ikinci fabrikayı açtı. Ordu-Giresun Havalimanı’nın yatırımda büyük etkisi olduğunu belirten Orakçıoğlu “25 milyon TL harcadık, 800 kişi çalışıyor” dedi.

Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu üretimi için halk toplantısı düzenlenecek!

Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu ile ilgili proje için 31 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Mimar Sıdıka Bebekoğlu Haberi

Mimar Sıdıka Bebekoğlu

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu, Kilis’te 1961 tarihinde doğdu. Çocukluğu avlulu taş evler ve geleneksel mekanlarda geçti. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te tamamladıktan sonra, 1980 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Fakültesine girdi. 1986 yılında bu okuldan mezun oldu.

Geleneksel mimari değerlerin modern mimarlıkta yeniden üretilmesi ve sürdürülebilir mimari konusu her zaman ilgisini çekti. İstanbul’da geçen meslek yaşamı boyunca Türkiye’nin önde gelen mimarlarının birçoğu ile çalışma fırsatı buldu. 84-89 yılları arasında çalıştığı Turgut Cansever’den geleneksel mimariyi yorumlama biçiminden özellikle etkilendi ve Onun düşünceleri ile beslendi.

Behruz Çinici, Cengiz Bektaş, Yaşar Marulyalı - Levent Aksüt, Reşit Soley ofislerinde çalıştı. Proje ve şantiye çalışmaları dışında her dönemde mesleki ve sivil organizasyonlarında yer aldı.

Mimarlar Odası, Bilar Açık Üniversite, Tarih Vakfı, İnsan Yerleşimleri...