02 / 05 / 2024

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülke Nevin İstanbulluoğlu tarafından kuruldu. 

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kavasoğulları tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Elips Tasarım Mimarlık’tan fonksiyonel sosyal merkez!

Yüksek Mimar Feza Ökten Koca tarafından kurulan Elips Tasarım Mimarlık'ın yeniden tasarladığı BJK Nevzat Demir Tesisi, futbolcuların antrenman ve tedavi amacı için kullanacakları sosyal merkez olarak kurgulandı.

Cengiz Bektaş: Para için değil, iyi mimarlık için çalışsınlar!

Mimar Cengiz Bektaş, mimarlık hakkında önerilerde bulundu. Bektaş, “Önce ülkelerini tanımalarını öneririm. Bunu öğretimlerinden önce yapsalar daha iyi olur ama gecikmeden şimdi de yapabilirler" diyor...

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülke Nevin İstanbulluoğlu tarafından kuruldu. 

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Mühendislik, Müşavirlik , Mimarlık ve mesleki alanlarda beceri kazandırmak, Bilgilendirmek , eğitim maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik bilgisayar programlarının eğitim ve öğretimi vermek, Şirket faaliyet konularında seminer , konferans verebilir , bu konularda organizasyonlar yapabilir. mesleki alanlarda uygulamalı , eğitimsel , göresel ve yazılı olarak faaliyetlerde bulunabilir. Fuarlara katılabilir. 2-Her türlü bilgisayar, bilgisayar sistemleri, programları ve parçalarının ve yedek parçalarının imalatı, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alımı satımı ve ticaretini yapmak, her türlü yazılım üretmek, geliştirmek bakımlarını yapmak ve...