18 / 05 / 2024

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’na devam ediyor.

GROHE'den Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri!

Dört etkinlikten oluşan seminerler dizisinin ilki gerçekleşirken 20 mimar işlerini anlattı ve seminerlerin görüntüleri 10 dakikalık videolarla sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Yüzde 25 zam sınırı kaos nedenidir: Geliri yüksek kiracılar evleri bırakmıyor! 

Ev sahipleri de kiracılar da sık sık sosyal medya üzerinden yaşadıkları mağduriyetleri anlatıyor. Mağdur bir ev sahibi, yüzde 25 zam sınırının kaos nedeni olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Kanal İstanbul'un imar planları ne anlatıyor?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'da çalışmalar hızla sürüyor. Peki Kanal İstanbul imar planları ne anlatıyor?

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Kaliforniya'ya yatırım yapan kazanıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, Kaliforniya emlak piyasasının Türk inşaat firmaları için barındırdığı fırsatları anlatıyor…

Bodrum Kalesi yıkılıyor mu?

Dün sosyal medya Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’nin kısmen yıkılacağı iddasıyla çalkalandı. İddia sahibi Aykut Özet anlatıyor...

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

Avrupalı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi azalıyor!

Pragma'nın iki kurucu yöneticisi Mustafa Akgün ve Özlü Yalaza, iyi Türk şirketlerine ilginin hiçbir zaman bıçak gibi kesilmediğini ancak Avrupalı yatırımcıda bir düşüş olduğunu anlatıyor.

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşümü anlatıyor!

KEPEZ Belediyesi'nin 5 mahalledeki imar planı revizyonunun kabulü için yapılacak referandum öncesinde, ekipler mahalle mahalle gezerek tanıtım yapıyor.

Suriyeliler ihtiyaç sahibi vatandaşların tamirat işlerini yapıyor!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen ve burada yaşamını sürdüren bir grup Suriyeli, Türkiye'nin kendilerine hoşgörüyle yaklaşmasına ve kapılarını açmasına teşekkür etmek için ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarına ulaşıp evlerinin tamirat işlerini yapıyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm halka anlatıldı!

Yunusemre Belediyesi, bölge halkıyla bir araya gelerek kentsel dönüşümü anlatıyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Belediye kentsel dönüşümün önemini vurguluyor.

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri Haberi

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri


Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’na devam ediyor. 24 Mayıs Salı günü ikincisi gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Konfor” olacak.


Mimarlar İşlerini Anlatıyor buluşmaları GROHE İstanbul Live!Center’da saat 19:00’da...