06 / 05 / 2024

mimarlık kütüphaesi nerede var

mimarlık kütüphaesi nerede var

Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, mandalina bahçeli 100 yıllık evi, aslına zarar vermeden restore ederek, 'Mimarlık Kitaplığı'nı kurdu.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Nivo Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nivo Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Emre Ertuğrul ve Nükhet Ak Ertuğrul ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

Mi Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Akpınar ve Yusuf Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Karlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Level Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Murat Özden tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, 1.Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kepti ve Nahil Kepti ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Abdullah Kocaman, Mehmet Kocaman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Maltepe, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Dünya Mimarlık Haftası bugün T Buluşmaları'nda kutlanacak!

Şişecam Düzcam tarafından Dünya Mimarlık Haftası'nı kutlamak üzere bu yıl ikincisi düzenlenen ‘T Buluşmaları', bugün Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek.

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Afşin Aykanat, Hakan Özbek, Müge Eker Eryayar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Eylül 'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

mimarlık kütüphaesi nerede var Haberi

mimarlık kütüphaesi nerede var

Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, mandalina bahçeli 100 yıllık evi, aslına zarar vermeden restore ederek, 'Mimarlık Kitaplığı'nı kurdu. Mimar eşi Yasemin Aysan ile birlikte 48 yıllık meslek hayatları boyunca biriktirdikleri evrak, belge, proje arşivini derleyen Prof. Dr. Özkan, mimarlar, mimarlık bölümü öğrencileri ile meraklıların kullanımına sundu. Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı olan, ODTÜ'de öğretim üyeliği görevinin ardından emekli olduktan sonra Bodrum'a yerleşen Prof. Dr. Suha Özkan, Bodrum Çarşı Mahallesindeki mandalina bahçeli 100 yıllık bir evi satın aldı. Evin doğal dokusunu bozmadan restore eden Prof. Dr. Özkan, mimar eşi Yasemin Aysan ile birlikte 48 yıllık mesleki hayatları boyunca biriktirdikleri binlerce kitap, evrak, belge ve proje arşivini derleyerek Bodrum Mimarlık Kitaplığında meraklıların kullanımına sundu. Tepecik Mahallesi 1203...