06 / 05 / 2024

mimarlık ofisi açma

mimarlık ofisi açma

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, yeni mezun mimarların kendi ofisini açmak için 10 yıl tecrübe edinmesi gerektiğinin altını çizdi. Evrenol, üniversitelerden yeni mezun olan mimarlar için tavsiyede bulundu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Didem Yaşkut tarafından kuruldu.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Caba-Mesa ortaklığı Berlin'de satış ofisi açacak!

Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Mesa Genel Müdürü Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının olduğunu belirtti...

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Şahin ve Emirhan Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Miras Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Miras Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı. Şubenin açılış bedeli ise 300 bin TL.

Hasya Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Hasya Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermayesi ise 25 bin TL.

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baki Aydın ve Mehmet Özveren ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Hamit Bahar, Soner Aratma ve Yunus Can Baylık imzasıyla kuruldu.

mimarlık ofisi açma Haberi

mimarlık ofisi açma

Ödüllü Yüksek Mimar Mehpare Evrenol kendi ofisini açmak isteyen genç mimarlara tavsiyelerde bulundu. Mimarlar Workshop kurucusu Mehpare Evrenol; "Bir mimarin, mimarlığın hangi kolunda duracağını bilip, kendini ona göre geliştirmesi gerek. Mimarlık mesleğinin çırak, kalfa ve ustalık dönemleri var. Yeni mezunlar kendi ofislerini açmak için 10 yıl tecrübe edinmeli" dedi. 


Akşam...