30 / 04 / 2024

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz

Şişecam Düzcam tarafından Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen T Buluşmaları serisinin ikinci konuğu Winy Maas oldu.

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Pazarlıkta sona geliniyor! 700 binden fazla işçinin taban ücreti kaç TL olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Taban ücret kaç TL olacak?

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Çiftçiler müjde! Serbest piyasada fındık 62 TL'ye yükseldi! Yükseliş sürecek mi? İl il fındık fiyatları ne kadar?

Fındık üreticisi 2023 fındık fiyatlarını merak ediyor. Serbest piyasada fındık 62 TL'ye yükseldi. Peki, fındıkta yükseliş sürecek mi? İllerde fındık fiyatları ne kadar?

Ehliyetsiz yakalanırsanız cezası ne kadar?  Kırmızı ışıkta geçmenin cezası kaç TL?

Trafik kurallarına uymak  gerek sizin gerek trafikteki diğer kişilerin can güvenliği için büyük önem taşıyor. Yeni yılla birlikte güncellemesi yapılan trafik ihlalleri kaynaklı cezaların 2023 yılında ne kadar olduğu ise pek çok sürücü tarafından merak ediliyor.  Peki 2023 yılı trafik cezaları ne kad

BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW 4 Serisinin aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 4 serisi özellikleri neler? BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Sağlamlıkta bir adım önde! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Traveller bu ay yüzde 0 faiz fırsatıyla satışa sunuldu.  Peki Peugeot Expert Traveller fiyatları bu ay ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hangi yapının maliyeti ne kadar? 

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2019 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ 16 Mart 2019 tarihinde yayımlandı. Buna göre, 2019 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu. Peki hangi yapının maliyeti ne kadar? 

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz?

Şişecam Düzcam tarafından Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen T Buluşmaları serisinin ikinci konuğu Winy Maas oldu.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta olan proje İş GYO imzası ile yükseliyor. Peki Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz Haberi

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz


Şişecam Düzcam tarafından Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen T Buluşmaları serisinin ikinci konuğu Winy Maas oldu. 8 Ekim'de Askeri Müze'de düzenlenen etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlenirken Maas, yaptığı enerjik ve ufuk açıcı sunumuyla beğeni topladı.


Konuşması boyunca, teknoloji ve mimarlık arasındaki ilişki üzerinden yaratılabilecek yeni mimarlık biçimlerini ortaya koymaya çalışan Maas'ın sunumunun ana teması ise "What's Next" oldu. Mimarların sorun çözme odaklı ve çevresiyle, doğayla uyumlu projeler geliştirmesi gerektiğinden bahseden Maas, bunun üzerine Karadağ'daki otel projesini örnek gösterdi. Müşterinin istediği gibi beton yığını bir proje yapmaktansa doğayla uyumlu bir mimari form yakaladıklarını ifade eden Maas, "amacımız doğanın güzelliğini bozmamak oldu" dedi.


Gelecek yıllarda mimarlığın nasıl üretimler gerçekleştirebileceği üzerine konuşmasını sürdüren Maas, artık tüm büyük şehirlerin birbirine benzediğini ve mimarlar olarak bu...